2777
2789

تقریبا یک سال پیش جاریم فهمید که خواهرشوهر ۱۷ سالم با یه پسر ارتباط تلفنی داره، برادرشوهر رفته بود دعوا، گوشی رو ازش گرفته بود، همه فکر می کردن قضیه تموم شده،  دیروز جاریم اومد که هنوز با پسره ارتباط داره و مثل اینکه کار داره به جاهای باریک میکشه، امروز کلی نشستیم من و شوهرم با هم صحبت کردیم، فعلا به جاریم گفتیم که شوهرش نفهمه چون جوشیه و می ترسیم یا بلایی سر پسره بیاره یا خواهرش، من امروز رنگ زدم مشاور، ولی نوبتش تا سه هفته پره، من و شوهرم مطمئنیم هیچ کدوم از خانواده شوهرم در این زمینه نمی تونن تصمیم درستی بگیرن، موندیم چیکار کنیم؟

ازکجا مطمین هستید که جاری ایندفعه راست گفته؟

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چی بگم اما اگه قصد رابطه بدون ازدواج داره آره باید دخالت کرد اما اگه در حد  دوستی وصحبت باشه چه اشکال داره بلاخره کار خوبی نیست اما ممکنه نیازش باشه این خانواده باید به خودشون رجوع کنن که دخترشون خلا داره

ازکجا مطمین هستید که جاری ایندفعه راست گفته؟

دیروز اومد، گفت وقتی بهش مشکوک شدم همون لحظه میره گوشی خودش رو میذاره پیش خواهرشوهرم میذاره رو ًًضبط صدا، صداش رو خودم کامل دیروز گوش گرفتم

من بالاي سي سال نيستم

اما مطمئن باشين اگر بخواين بدون قانع كردنش جلوش رو بگيرين چه بسا بيشتر به اون پسر پناه ميبره و شما ميشين دشمناش چون به موازات رفتار تند شما و منع كردنش اون پسر خودش رو قهرمانش نشون ميده و مدام ابراز علاقه ميكنه كه مصمم ترش ميكنه براي رابطه بهتره بهش نزديك بشين و دوستانه در مورد اون پسر بپرسين و بدون هيچ جبهه گيري راهنماييش كنين و پيامدهاي رابطه ي بدون نظارت رو بهش بگين شما نميتونين مانعش بشين لازمه ي سنش هست و مطمئن باشين هرچي بيشتر سخت بگيرين اين هيجانات براش جذاب تر ميشه فقط از طريق دوستي ميتونين كاري بكنين

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......
نمیدونم چی بگم اما اگه قصد رابطه بدون ازدواج داره آره باید دخالت کرد اما اگه در حد  دوستی وصحبت ...

دیروز که صداشو گوش گرفتم، حرفایی بینشون رد و بدل میشد که آدم شرمش میومد، جاریم که میگه کار از کار گذشته

دیروز اومد، گفت وقتی بهش مشکوک شدم همون لحظه میره گوشی خودش رو میذاره پیش خواهرشوهرم میذاره رو ًًضبط ...

چه کار بدی کرده جاریت! بنظرم اگه خودش نخواد هیچکاری نمی تونین بکنین. اینها نسلشون خیلی با ما فرق داره

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.
من بالاي سي سال نيستم اما مطمئن باشين اگر بخواين بدون قانع كردنش جلوش رو بگيرين چه بسا بيشتر به اون ...

شوهرم گفت برم باهاش آروم صحبت کنم، من فعلا مانع شدم گفتم با یه مشاور صحبت کنیم که فعلا موفق نشدم

صدای خواهرشوهرمو ضبط کرده بود، من خودم گوش گرفتم

دراین موردچون بالای۳۰سال نیستم نظرنمیدم، اما ازجاریت بترس،وقتی هم پیشته مواظب صحبتات باش.

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...