2777
2789
عنوان

ترخدا کمکم کنید....

92 بازدید | 11 پست

خانوما ترخدا بهم بگید چیکار کنم ....

همش فکر میگنم دخترم ک ۳ سالشه تو خونه دلش میگیره...

این فکرا دیوونم کرده و استرس شدیدی بهم وارد شده...

و عصبی شدم خیلی....

همش میبرمش با ماشین دور میزنم .....

واقعا موندم .......

این حس من الکیه؟؟؟؟؟؟؟

پیش مامانم هم‌میره هرروز ۳ ساعت......

ولی بازم دلم اروم نداره...

چیکار کنم...ترخدا دعا کنید برای حال روحیم....خیلی حالم بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب خودت تو خونه دلت می گیره فکر می کنی بچه اینجوره بعدشم براش کارتون بزار باهم کیک بپزید اهنگ بزارید برقصید بهش بگو بیا موهامو خوشگل کن بیا ارایشم کن  بعدش برین حموم تو حموم اگر شده اب بازی کنین چرا فکر می کنی خونه بده یا دلش می گیره باهم نقاشی کنین اگر جارو می کنی بهش بگو تو هم بیا باهم جارو بکنیم یا اگر لاک داری بگو بیا به ترتیب رنگ مرتبشون کنیم انقدر می شه بچه رو سرگرم کرد که نگو 

من بچه که بودم خیلی درون گرا بودم هرکسی منو می دید می گفت این دختره چرا ناراحته انگار افسردس ولی در حقیقت من حالم با خودم خوش بود حوصله بقیه رو نداشتم 😂 خودم تکی کارتون می دیدیم بازی می کردم بعدم تا بزرگ شدم همین بودم مامانمم  زیاد تو فکر این چیزا نبود تنها کاری که می کرد این بود می گفت برو حموم تو بادکنک اب بریز پرش کن همونجام بازی کن یا تو بادکنک برام ارد می ریخت می گفت دیگه خیلی خوبه بازیتو بکن 😂😂😂😂😅

تو کارای خونه سهیمش کن قطعا دوست داره من مامانم با این که بچه بودم  می گفت می خوام کیک درست کنم تو هم بزن من میام مواد اضافه می کنم اون وسطا منم ناخونک می زدم چقدر دلم تنگ شد برای بچگیام  تا وقتی تو هستی  دخترت همه دنیا رو داره به شرطی که خودت شاد و سرحال باشی هر وقتم دل خودت گرفت واسه اینکه سرحال بشی برو بیرون چه اشکالی داره تو که سرحال بشی بچه هم مادر شادی رو ببینه سرحال می شه. خودش می دونه چطوری خودشو سرگرم کنه اگرم انیمیشن داری باهم ببینین من هلاک انیمیشن و خوردنم سرلاکم باید که ۲۶ سالمه شوهرم می گه تو کودکی😂

من بچه که بودم خیلی درون گرا بودم هرکسی منو می دید می گفت این دختره چرا ناراحته انگار افسردس ولی در ...

خخخخخ...ای خداا پس شاید حال دختر منم خوبه

من خودم ب خاطر درونم فک‌میکنم دلش میگیره

تو کارای خونه سهیمش کن قطعا دوست داره من مامانم با این که بچه بودم  می گفت می خوام کیک درست کنم ...

درسته.........

مشکل درونی خودمه...

باید سرگرمش‌ کنم