هفت کیلو ولیالرژی و رفلاکس داشت چون ازمایشش اوکی بود و کمبود ویتامین نداشت دکترش میگفت طوری نیست به خاطر الرژیشه زیاد اسهال میشد وزن از دست میداد
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم نی نی من باوزن2800به دنیااومدخیلی درگیراین بودم که چطوروزن اضافه کنه آخرش یه دکترخیلی مشهوروخوب بهم گف فقط شیرخودتوبهش بده وقتی دیدی سیرشدبعدغذابده غذامث جایزه اس براش اگه غذابدی دیگه شیرنمیخوره... البته تاده ماهگی ولی من بعدازاونم اول تامیتونم بهش شیرمیدم بعدش ناهاروشام وایناهرچی خودمون داشته باشیم الان تقریبا9وخورده ای میشه وزنش ولی خب نبردم بهداشت یک سالش که بشه بایدبرای واکسنش ببرم یه هفته دیگه یکسالش میشه
دختر من الرژی و رفلاکس نداره ولی چند روزه بخاطر دندونش اسهال شدیده عصر میبرمش دکتر
در کل ببرش دکتر اما ناراحت نباش جبران میکنه پسر من الان شش سالشه لب مرزه وزنش.باید مواظب باشم چاق تر از این نشه
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا