2777
2789
عنوان

تا حالا شده۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 44 پست
وای عزیزم حواسش نبوده لابد گذشته ها گذشته

آخه امروزم یکیشونو گذاشتم پیشش اون یکی بچم داشت گریه میکرد بردم آروم کنم بچم هنوز راه نیفتاده سرپا همچین شل کرفته بودش بچه از لای دستش لیز خورد با قورت خورد زمین نفسش بند اومد، خوب ناراحت میشم میگن حواست کجاست چرا سفت نمیکیریش؟ چرا نگاهت بهش نیست؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم چندوقت برو پیشش بمون ببین درست مراقبت میکنه یا تواشتباه میکنی  اینجوری چاره ایم نداری مگر ...

باباجان پیششم ۲۴ ساعت همه کارای بچه هام با منه این اتفاقا وقتی من یع دقیقه حموم یا دستشویی میرم میفته

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
باباجان پیششم ۲۴ ساعت همه کارای بچه هام با منه این اتفاقا وقتی من یع دقیقه حموم یا دستشویی میرم میفت ...

خب پس اصلا نذار پیشش یه راهی پیداکن چیه همشم اینجوری استرس داری نکنه چیزی بشه

منم دوقلو دارم و دست تنهام بدبختی یکیشونو نیبرم غذا بدم اونیکیو میذارم پیشش امکان نداره چیزیش نشه تن ...

عع عزیزم تنهایی خیلی سخته من خودم اگه مامانم نبود تاحالا بچه هامو  کشته بودم مخصوصا هم سنم کم بود زایمان کردنی ، دخترمو ک مامانم بردنگه داشت بهش شیرخشک میداد حتی الان ک چهارسالشه  هم اونجا میمونه ، خودت چن سالته؟ دوقلوهات چند ساله ان؟  

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....
خوبه ولی یه جاهایی ادم دیگه کم میاره واقعا نیازه یکی یکساعت به دادت برسه یه کم ریلکس کنی

همسرت کنارت باشه کافیه. کلا این شیوه خیلی خوبه.اصلا بچتو دست کسی نده. یا پیش کسی نزار. بچه اذیت میشه

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
خب پس اصلا نذار پیشش یه راهی پیداکن چیه همشم اینجوری استرس داری نکنه چیزی بشه

بخدا هیچ راه دیگه ای ندارم میدونم پیره کم توانه ولی دلسوز نیست دیگه میتونه بجای تی وی به بچه که تو فاصله ی یه وجبیش نشسته نگاه کنه که😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
همسرت کنارت باشه کافیه. کلا این شیوه خیلی خوبه.اصلا بچتو دست کسی نده. یا پیش کسی نزار. بچه اذیت میشه

همسرم‌خوبه خداروشکر پلی تو طول روز که سرکاره دست تنهام بعدم بچه هام دوتا هستن یکم بدقلقن نمیتونهجفتشونو باهم نگه داره

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
عع عزیزم تنهایی خیلی سخته من خودم اگه مامانم نبود تاحالا بچه هامو  کشته بودم مخصوصا هم سنم کم ب ...

۲۶ ، بچه هان یه ساله ان، منم همینو میگم دیگه اونمه میبینه من دست تنهام همه ی کارام خودم میکنم بخدا حتی تو سینی واسش ناهار شام میبرم که اکه غذای خودم دیر شد مادرم گرسنه نمونه فقط ناراحت میشم میگم ۵ مین حواست باشه برم حموم بیام برم wc بیام بی برو برگرد یه چیزی میشه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
۲۶ ، بچه هان یه ساله ان، منم همینو میگم دیگه اونمه میبینه من دست تنهام همه ی کارام خودم میکنم بخدا ح ...

وای هنوز خیلی کوچیکن ، بشدت درکت میکنم ، دوقلوهات چی ان؟

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....