2777
2789
عنوان

باهم بخندیم🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باردار بودم ۷ ماهم بود...میخواستم خونه تکونی بکنم برادر کوچیکم و خواهرم اومده بودن کمکم،شوهرم هم بود...اومدیم اتاق خواب تختمون رو جا به جا کنیم تا خم شدم یه کمکی کنم...هیچی دیگه یه صدایی از من بلند شد وحشتناک همه خودشونو زدن اون راه که مثلا متوجه نشدن منم بدون هیچ خجالتی یهو خودمو گم کردم  گفتم من بودم 🤣🤣🤣

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خاطره من افتضاحه  باکتری شدید روده پیدا کرده بودم در اصطلاح هلیکوباکتری ،  بوی گاز دفعیم و ...

😂😂😂

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

دیروز رفتم عابر کارتمو نخوند حواسم نبود به عابر گفتم مرسی بعد باناراحتی رفتم😐 چندمتر که دور شدم یادم افتاد گفتم من از کی تشکر کردم؟🤔برگشتم دیدم  پشتم  که ۳ تا آقا تو صف بودن دارن با تعجب نگام میکنن🤕🤕🤕

قیافه ی من😓🏃🏃🏃

قیافه ی اونا🙄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

یه بارم توی عقد بودم داشتم برای ازمونی درس میخوندم.از قضا خونه پدرشوهرم یه زیرزمین داشتن که جون میداد واسه درس خوندن

منم بیشتر اونجا بودم.یه روز خیلی نفخ داشتم گفتم کسی که نیست بزار راحت باشم.واسه خودم دود و دمی راه انداخته بودم😂😂😂

یه دفعه در باز شد مادرشوهرم سینی به دست وارد شد.حالا بگو مادر من کی چایی خاستم

خلاصه از دم در تا پیش من که اومد چایی رو بیاره گوشه روسریش به دماغش بود  

یه روز دخترم یکساله بود برای مشکلی رفتم دکتر دکتر هم آقا بود موقع نسخه نوشتن ازم پرسید بچه شیر خود ...

واااااای اسی تو فوق العاده ای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
یه بارم توی عقد بودم داشتم برای ازمونی درس میخوندم.از قضا خونه پدرشوهرم یه زیرزمین داشتن که جون میدا ...

وااااای چه عروسی😇😇🤣🤣🤣