2777
2789

کلینیک باران اول هاشمیه چندین نفر رفتن و جواب گرفتن دستگاش عالیه شک نکن خودم جای دیگه رفتم ج نگرفتم امادوستام رفتن خیلی زود جواب گرفتن. بعضی وقتا آف میزنه برو پیجش ببین آفش کیه مثلا هفته ی پیش داشت. اما بخاطر ارزونی جای دیگه نرو چون همون مقدار پول کم و هم الکی ازدست میدی وجواب نمیگیری مثل من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلینیک باران اول هاشمیه چندین نفر رفتن و جواب گرفتن دستگاش عالیه شک نکن خودم جای دیگه رفتم ج نگرفتم ...

توی چند جلیه جواب گرفتن؟ 

منم دوستم بخاطر ارزونی رفت ارایشگاه اما 12 جلسه داره میره اما صد در صد از بین نرقته

میشهه ادرس پیجشو بدید

ندارم متاسفانه عزیزم اما کاش یسربری کلینیک یا از ۱۱۸ شمارشو بگیری قیمتا و زمان افشو بپرسی اما با ایمان بهت میگم شک نکن جای خوبیه اگه مشکل هورمونی نداشته باشی زود جواب میگیری اشتباه منو نکن دو قرون بالا پایین تر ارزششو داره الان که میخوام اونجابرم پول ندارم پولامو جاهای الکیه ارزون دیگه خرج کردم بی تاثیر.

توی چند جلیه جواب گرفتن؟  منم دوستم بخاطر ارزونی رفت ارایشگاه اما 12 جلسه داره میره اما صد در ...

دوست من بیکینی بعد سه جلسه جواب گرفت الانم چند سال میگذره حتی یه مو هم جوونه نزده ازش.

ندارم متاسفانه عزیزم اما کاش یسربری کلینیک یا از ۱۱۸ شمارشو بگیری قیمتا و زمان افشو بپرسی اما با ایم ...

باشه ممنون از راهنماییت با اینکه دوره اما میارزه 

چه ازمایشی باید بدم ببینم مشکل هورمونی دارم یا نه؟! 

دوست من بیکینی بعد سه جلسه جواب گرفت الانم چند سال میگذره حتی یه مو هم جوونه نزده ازش.

واقعا 3 جلسه که معرکست یعنی بعد سه جلسه نرفت دیگه؟؟ اگه اینطور باشه که بصرفه ترم هست

کجا هست خودتون تو چند جلسه نتیجه گرفتید؟ 

تو سجاده، من هشت جلسه م رو‌جای دیگه رفتم برای ترمیم هر سه ماه اینجا میرم،مشاوره رایگان هم داره.من هر سری هشتصد میدم برای دست پا و بی کینی