2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما روزی دوبار تو اب گرم بشین،مواد غذایی ملین زیاد بخور،شکمت نرم نرم کار کنه

مرسی عزیزم. من بواسیر که دارم. الان دردو خونریزی م یعنی فیشره؟

داراها دارا تر می‌شوند و ندارها، بچه دار تر..!

گوشت اضافی همون لبه مقعد رشد کرده. از داخل نیومده. نمیدونم چه کوفتی هست. بزرگترن داره میشه. چتد وقت ...

بنظرم مال شما هم فیشر هست،نباید اصلا شکمت سفت کار کنه،صبحهای زود ناشتا یه فلاسک پر آب جوشیده یا چای خیلی کمرنگ بخور،روشم پیاده روی کن،سالاد با روغن زیتون حتما هر روز بخور،زیتون آلو زیاد بخور

خانما روغن تره رو تهیه کنین و وب نظرم خوبه. ویکی تو همین سایت گفته بود ازش نتیجه رگفته... من میزنم الانم...خواستین فردا براتون کامل توضیح. میدم... الان میخوابم 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
مرسی عزیزم. من بواسیر که دارم. الان دردو خونریزی م یعنی فیشره؟

فیشر یه زخم طولی هست از داخل مقعد که به بیرون مقعد کشیده شده،یعنی مقعدو باز کنی لبه زخم میبینی،با دفع درد داری و‌کمی خونریزی روشن که مثل یه خط خون روی مدفوعه

برای شقاق  تجربه هایی که خونده بودم 

نشستن تو اب و بتادین 

چرب کردن داخل و خارج مقعد با رو غن نباتی 

پماد زردچوبه (زردچوبه +روعن نباتی) به داخل و خارج مقعد زده شود 

ومراعات عذایی

فیشر یه زخم طولی هست از داخل مقعد که به بیرون مقعد کشیده شده،یعنی مقعدو باز کنی لبه زخم میبینی،با دف ...

مرسی  خانومی. انشاله هردو خوب بشیم. من یکی که دست به دامان خدا شدم. آخه باچه رویی و با چه دلی برم دکتر واسه معاینه یا عمل‌ .خدایا خودت خوبم کن

داراها دارا تر می‌شوند و ندارها، بچه دار تر..!

مرسی  خانومی. انشاله هردو خوب بشیم. من یکی که دست به دامان خدا شدم. آخه باچه رویی و با چه دلی ب ...

انشالله،بخدا من کلی چله هم گرفتم،چله سوره حشر برای حاجت که خوب بشم،ولی بازم میاد سراغم

مرسی  خانومی. انشاله هردو خوب بشیم. من یکی که دست به دامان خدا شدم. آخه باچه رویی و با چه دلی ب ...

سلام عزیزم ناراحت نباش ان شالله خوب میشی حدامکان سعی کن بدون عمل خوب شی 

تاپیک های مربوطه رو تو نی نی سایت  و جوکن کلی تجربه های ادما توش نوشته شده به دردت میخوره