2777
2789
عنوان

ازدواج و عشق

202 بازدید | 44 پست

یکی از هم کلاسیام امشب بهم گفت که تو روز ثبتنام دانشگاه یه پسره میخواسته باهاش دوست بشه ولی نشده . از فرداشم اعلام کردن کلاسا غیر حضوریه.حالا دوستم میگ نمیدونم چکارکنم به پسره ک تو گروه دانشگاهیم پی ام بدم یا ن‌‌‌.... بیچاره روش نمیشه .  بنظرتون بده ک دختر پیام بده ب پسر؟ یا باید یک یا شایدم دوساال صبرکنن باز همو ببینن....طفلیا

شانس ندارن

بنظر من اگه پیام بده خودشو سبک کرده

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بار اوله ها ازدواج وعشق😅

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..