2777
2789
عنوان

بیاین یه ماجرایی براتون بگم 🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشناختیش؟؟؟  متاهلی؟؟؟

نه بابا غریبه بود تا حالام ندیده بودمش بله متاهلم عزیزم 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
وا این کجاس ترس داره مزاحم بوده دکش کردی 

اخه تا حالا همچین مزاحمتی نداشتم به خاطر همین ترسیدم عزیزم برام‌جا تعجب داشت من که حجابم کامل بود چادرم داشتم چرا باید مزاحمم بشه 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
نه بابا غریبه بود تا حالام ندیده بودمش بله متاهلم عزیزم 

هرگز سوار نشو 

کارخوبی کردی چون اگه ی اشنا میدید و سوتفاهم  پیش میاومد ک دیگه واویلا لیلی ‌..بود 

برای منم پیش اومد  با این تفاوت ک اشنا بود هر چی صدام زد نرفتم چند تا خیابون اومد دنبالم

واقعا هم با همسر قرار داشتم 

فک کنم فهمید همسرم اومد  شایدم دید 

خلاصه رفتخدا رو شکر 

هرگز سوار نشو  کارخوبی کردی چون اگه ی اشنا میدید و سوتفاهم  پیش میاومد ک دیگه واویلا لیلی ...

آشناتون نمیدونست شوهر داری ؟ چقد بد  من هیچوقت سوار ماشین غریبه نمیشم حتی اگ‌آشنا باشه من نشناسمشم سوار نمیشم خیلی میترسم از این موارد 

خودشم متاهل بود  دقیقا منو میشناخت  همسایه مامان اینا

چه ادمای مزخرفی پیدا میشن خدا رحممون کنه واقعا 

خدایی فازت چیع؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خدایی فازت چیع؟/

هیچی 😂😂😂😂 از علاقه زیاده شوما ببخش 😁

هیچی 😂😂😂😂 از علاقه زیاده شوما ببخش 😁

فداتشم نکن دیگ سابیدی منو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/