2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من تازه رژیم گرفتم صبونه ۱۰ کف دست نون یه قوطی کبریت پنیر یا یه دو نه تخم مرغ کم روغن .ناهار ۱۰ قاشق برنج سه تیکه مرغ یا گوشت یه کاسه ماست یا یه لیوان دوغ .شام ۱۰ کف دست نون با پنیر یا تخم مرغ ابپز.یا ۲ لیوان سوپ جو میان وعدها هم میوه ساعت ۱۰ و ۳ بعد از ظهر

برنج در هفته 3 بار اونم وعده ی ناهار

میوه اگر میلم بکشه

کالری شماری میکنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سلام من تازه رژیم گرفتم صبونه ۱۰ کف دست نون یه قوطی کبریت پنیر یا یه دو نه تخم مرغ کم روغن .ناهار ۱۰ ...

نون لواش؟ 

کالری شماری میکنی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دو روزه شروع کردم یکم روزای اول برا آدم سخته ولی باید تحمل کرد ورزش هم اگه خواستی میتونی بکنی اگه ...

من تو اقدامم رژیم که ضرری نداره؟البته دوساله اقدامم و نشده😔

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
سلام من تازه رژیم گرفتم صبونه ۱۰ کف دست نون یه قوطی کبریت پنیر یا یه دو نه تخم مرغ کم روغن .ناهار ۱۰ ...

زیادنیست به نظرت عزیزم؟آخه من احتمالا۶۳یا۶۴کیلوام اندامم لاغره همه میگن خیلی خوبم قدم ۱۶۵من ازآذرشروع کردم ناهاروحذف کردم صبحونه بعضی وقتا۲تاخرما یابعضی وقتا یه کف دست نان ویه دونه گردو.خودمونگهه میدارم تاشب .شبام فقط ۵قاشق برنج یا۴ قاشق.به علاوه دوغ ومیوه زیادمیخورم .خداکنه تاثیرداشته باشه.من پارسال این موقع تاعید۹کیلوکم کرردم رسیدم ۶۰الان ۴کیلوزیادم 

زیادنیست به نظرت عزیزم؟آخه من احتمالا۶۳یا۶۴کیلوام اندامم لاغره همه میگن خیلی خوبم قدم ۱۶۵من ازآذرشرو ...

دکتر داده اینو من ۹۷ کیلوم دکتر گفت اگه زیاد گشنگی بکشی وزن استپ میکنه 

نه ضرر نداره منم دوسال بیشتره اقدامم اضافه وزن دارم‌ میگم شاید لاغر شم باردار شدم

امیدوارم.من زیاد چاق نیستم فقط ازناحیه شکمو پهلو چاقم.راستی نمیدونی بینم زدن حلقه برای من که تنبلی تخمدان دارم بده یا نع؟

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍