2777
2789
عنوان

مرد وابسته به خانواده

336 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها 

مادرشوهرم چند روزه مریضه و حالت افسردگی گرفته دوست داره دورش شلوغ باشه ، همسرمم دیشب رفت خونشون سر بزنه ازشون،اینم بگم تو ی ساختمون زندگی میکنیم 

حالا من امروز از صبح درگیر کارای دانشگاهم بودم و خیلی خسته بودم تا الانم کارای دانشگاهم تموم نشده و باید تمومش کنم امشبم همسرم بهم گفت میای بریم خونه مادرم گفتم نه عزیزم بذار فردا شب با هم میریم ، اونم ناراحت شد و سرم داد زد دوست داری بیا دوست نداری نیا😔 ، با اینکه واقعا دوست داشتم منم درک کنه و نیاز داشتم امشب پیش من باشه ، من ک چیز بدی نگفتم چرا باید اینقدر ناراحت شه !

کلا هر وقت حرف مادرش میشه جبهه میگیره و عصبانی میشه

میشه بگید الان که اومد چجوری باهاش برخورد کنم؟

😏همه شون عین هم هستن

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووف مثل من بخدا منم خودمو زدم به بیخیالی

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
واقعا خسته شدم ، بعضی وقتا فکر میکنم اولویت اول زندگیش نیستم😞

پس همه مردامثه همن.شوهرمن بااینکه میدونن خونوادش چ اخلاقایی دارن وحسادت میکنن.بازم سمتشونه وبهشون وابسته.همش میگه من میدونم خانوادم فلانن بهمانن.ولی موقع عمل ک میشه منویادش میره😔😔

واقعا خسته شدم ، بعضی وقتا فکر میکنم اولویت اول زندگیش نیستم😞

منم همیشه همین فکر میکنم واقعا اینا مردها که انقد  خانواده شون واسشون مهمه پس چرا زن میگرن حتما ففط به فکر رابطه خودشونن

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
منم همیشه همین فکر میکنم واقعا اینا مردها که انقد  خانواده شون واسشون مهمه پس چرا زن میگرن حتما ...

کم پیدامیشه طایفه شوهرخوب باشن.والامن ک یساله عروسشونم ن بشون بی احترامی کردم هیچی.جلوروم یجورن پشت سرم ی جوردیگه.هیچوقت نمبخشمشون.امروز دقیق فهمیدم مادرشوهرم نمیزاره ماخوب باشیم.ازبس حسادت دارن.جلوی روم خودشون میزنن ب مظلوم نمایی.ولی پشتم ن.البته تقصیرشوهرخودمه.ک دهن بینه.اگ من یچیزبگم حرفموقبول نداره.ولی اگ مادرش بگه قبول میکنه.انگارمن دشمنشم.امروز مادرشوهرم بهم تهمت زد.منومامانم ازصبح کارمون گریس.حلالشون نمیکنم😔😔

کم پیدامیشه طایفه شوهرخوب باشن.والامن ک یساله عروسشونم ن بشون بی احترامی کردم هیچی.جلوروم یجورن پشت ...

اوووف خدا ازشون نگذره  بخدا حتی پول که شوهرم کار میکنه مامانش از جیبش در میاره خرج خونه شون میکنه  نمیزاره واسم خرج کنه  من عقدم  واسه جشن عقد هم ی کاریی کردن که همون روز انقد حالم بد بود

😔😔😔منم عقدم

😢😢 من حتی به طلاق هم فکر کردم ولی خانواده ام پشتیبانم نیستن 

سر سنگين بشو باهاش

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak