2777
2789
عنوان

بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 45 پست
عیب نداره عزیزم میگذره  همونطور که همه چی گذشته فقط از من به تو نصیحت دیگه وارد رابطه نشو بخص ...

خیلی تنهام اونم واسه اینکه باهم حرف بزنیم اشتباه کردم گیر کردم توش😣

اگه بده پرینت بگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی مشکل اینه که شمابچ ها فکرمیکنید خانواده دوستون ندارن  یاسخت میگیر خانواده هرکاری کنن ازرو عصبانیت فحشم بدن بخاطر دوست داشتن بچه هاشونه اماهمین بچه ها  چقدر خانواده رو اذیت میکنن.حالا تو بچه ای اشتباه کردی دوست پسر گرفتی .امادیگه تکرارش نکن به فکر عزت وابروی خانواده باش هیچ پسری ارزش اینو نداره که بخاطرش خانوادت وحرص بدی ..حالا هم غلطیه که کردی ان شالله بخیر بگذره..نهایتش یه چندتا فحشه یا کتکه که حق بااوناس توهم زبون درازی نکن وبگو اشتباه کردی و دیگه تکرار نمیکنی ان شاالله حل میشه فکرای شیطانی هم نکن همون صلواتت ومرتب بفرست وتسبیحات حضرت زهرا رو بخون زیاد نیستن ارزش داره بخون