2777
2789
عنوان

همسایه مشکوک ....

823 بازدید | 23 پست

بچه ها واحد کناری ما یه خانم جوان صاحبخانه هست که چند روز یه بار با یه آقا شبها ساعت 9 یا 10 میان و صبح هم میرن .... حالا میدونم سریع میگین آدمها هرطور دلشون بخواد میتونن زندگی کنن ولی من واقعا برام هضمش سنگینه واحد کناری ما این رفت و آمدهای نادرست داشته باشن ....

راهی نداره مدیر مجتمع بگه بهشون تو مجتمع مسکونی به این شکل رفت و آمد نداریم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به مدیر بگو بهش بگه . یا نامه بنویس الکی بگو دفعه بعد به پلیس زنگ میزنم بیاد جفتتونو ببره آپارتمان جای اینکارا نیست ناشناس بنداز تو خونش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

عاغا اول ببين زن و شوهر نباشن الكى بگى چون من و شوهرم همينجوريم وقتى ميريم شهرستان شب ميريم خونمون صبح زود ميزنيم بيرون اونجا هم كسى ما رو نميشناسه فكر كن زبونم لال دربارم فكر بد كنن😰

شاید نامزدشه شاید داداششه بالاخره نمیشه قطعی گف که

نه اصلا ... این خانم به دروغ گفته شوهرم هست و ما میریم تهران و میاییم ولی حتی کپی شناسنامه هم نیاورده...من اعصابم خورد شد بغل خونه ما این وضع شده 😯😯

ن ازقانون بمن چه ب توچه استفاده کن، شاید بعدبرات دردسردرست شه فک کن یکی ازاینایی ک باهاشون درارتباطه ...

میگه ی اقاس نه اقاهای مختلف

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
نه اصلا ... این خانم به دروغ گفته شوهرم هست و ما میریم تهران و میاییم ولی حتی کپی شناسنامه هم نیاورد ...

خوب اگه اینجوره به مدیر ساختمونتون بگو خودش پیگیر شه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم