خانوما من نامزدم و عیدا کادو میارن واسه نو عروس.فقط یه عید نوروزو نامزدم با خانوادش اومدن بعد برادر شوهرام با زناشون هیچکدوم اصلا نپرسیدن که میرین نمیرین ؟کرونا بود اصلا نمیخواستمم بیان یه عید دیگه هم یه مشکلی پیش اومد بر خونواده اونا نامزدم تنهایی کادو هامو اورد...حالا واسه شب یلدا برادرش گفته چیکار میکنین میرین یا نه عروس بزرگه هم فصولی کرده مامانشم که گفته نمیدونم والله😐همش سعی میکنه منو کارامو مهم جلوه نده تا خدایی نکرده اونا ناراحت نشن.در حالیکه واسه اونا مجللتر از من بوده و مهمون فلان.اینا برام مهم نیستا فرق گداشتنه آدمو اذیت میکنه.نامزدمم هر چی از اونا اسم میبرم کلا نمیزاره ازشون حرف بزنه فک میکنه بد اونا رو میگم در حالیکه کلا از وقتی اومدم خونه اینا بدی دیدم ازشون دلم باهاشون صاف نمیشه.دلمم نمیخواد بیان خونمون.جون بله برونم اومدن چون خودشون شوهراشون مولداره جز نامزد من خونه زندگیمونو دیدن از بالا نگا میکنن آدمو...کلا بدم میاد ازشون نامزدم وقتی بد میگم ازشون بخثمون میشه انگار خواهراشن
متوجه نشدم میخوای جاریات نیان چون دید از بالا به پایین دارن؟
اره نمیخوام بیان...بعد خونواده نامزدمم کلا همه چیو که به من ربط داره از اونا پنهون میکنن.پاگشا کردن منو مامان بابام بودیم از اونا پنهون میکنن که نگن چرا ب ما نگفتین در حالیکه کروناس بابا.بعد که خودشون گفتن پاگشا کنین گفتن کردیم رفتیم گردش همونجا یه کادو دادیم😐من چجوری رفتار کردم که اینجودی میکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم، خب این کار اشتباهیه که بدی اونارو پیش نامزدت میگی، مخصوصا اینکه میبینی بحثتون میشه و روشون حساسه.نذار دعوا کردن یه چیز عادی بشه بینتون.در عوض هواشونو بیشتر داشته باش که شوهرتم ببینه که تو سر جنگ باهاشون نداری. در عوض وقتی اعصابش راحته و با هم خوبین در مورد کارایی که از خودشو خانوادش انتظار داری حرف بزن. ولی بدشونو نگو.
خوب شما هم کرونارو بهونه کن بگو نیاین جالم یکم خوش نیست یعنی فکر میکنی جاریات حسودن که خانواده نامز ...
برادر شوهرام خوبن ب خدا اونا میدونن کروناس انتظاریم ندارن.اره حسودن یه مانتو یه شالو کفش مگه جیه همینجوری عید خواستن بیان خونمون عروس کوجیکه دیده گفته واا برام سبزه سلز نکردینا یادتون باشه.شوهر گفته اخه عید رفتیم خونمون.مادر نامزدم کلا مترسه ازشون آخه چرا منو کوچیک میکنه.بگه بردم پا گشا کردم.مایه سر افکندیشم مثلا دختر و خونوده ای این خوبی.عروس قبلیاش بی خیان دم نامزدی به طلاق کشیدن میترسن از هر طقی به توقی بخوره دلشون بشکنه بیخود
خوب شما هم کرونارو بهونه کن بگو نیاین جالم یکم خوش نیست یعنی فکر میکنی جاریات حسودن که خانواده نامز ...
این وفعه رفتم خونه نامزدم میگم کرونا هم زیاد شده آدما چه بی عارن میرن خونه هم دیگه منم مجبورم به خاطر نامزدم میام خطر ناکه کلا .حس میکنم من دارم دوتا هم سرفه نیکنم صورتشون😤
عزیزم، خب این کار اشتباهیه که بدی اونارو پیش نامزدت میگی، مخصوصا اینکه میبینی بحثتون میشه و روشون حس ...
خودش مجبورم میکنه...اگه از بدیشاهون بگم شاخ در میارین من پا تو خونشون نزاشته حرف در اوردن.بعد نامزدم خیلی راحت و خرسند ازشون و حرفشونو میگه سیستمم جرقه میده عصاب میشم