2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردن بیان

879 بازدید | 36 پست

بچه ها شما ها که ارتودنسی کردین میشه منم راهنمایی کنید از ب بسم الله تا آخرش

یعنی هزینه هاش و...

و اینکه تشکیل پرونده که میگن یعنی چی؟ چیا میخواد ؟ فتوکپی شناسنامه و کارت ملی و عکس و... میخواد؟

هیچی

فقط پول و قصد

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

این راسته که بعدچندسال دوباره شکل اولش برمیگرده؟؟

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن عکس بگیری هم از عکاسی هم از فک

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

قیمت هر فک ۸ میلیون دو فک ۱۶

بستگی به فکت و اینکه مدل ناهنجاریت چطوره باید بکشی چن تا از دندونا رو من ۴ تا رو کشیدم

بعضیا هم اصن لازم نیست بکشن

قبل از ارتودنسی تمامی دندونای خرابو باید درست کنی که هزینش جداست با هزینه ی اونا برای من شد ۲۳ تومن تقریبا

حداقل دوره ی درمان به گفته ی دکی ۲ سال هست

باید از مسواکای مخصوص ارتودنسی استفاده کنی و زیاد بزنی و دهانشویه هم جحتما لازمه