این تاپیک به منظور چرت و پرت گویی با دوستان در مواقع نیاز ایجاد شده😁😁👋🏻
ببخشید که بر خلاف بقیه تاپیکای اینجا پر محتوا نیست😁
لطفا در کنار تاپیکای پر محتواتون اینم قبول کنید و گزارش نزنید😁😜
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
معجزه ای وجود دارد که دوستی نامیده می شود و در میان دل اقامت دارد شما نمی دانید که چگونه بوجود می ...
عاشقتم دلبر جان❤
///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
این دل دیوونه بد جور میخوادش ♬♫♪ … من زل میزدم بش نبود حواسش رفته تو دلم یه جور بد ♬♫♪ …حالت چشم ...
تشکرررررر💋💋💋💋💋💋💋
مننننن ذوققققققق من غششششششش😍😍😍😍😍😍
💞🌸🔮💞🌸🔮💞🌸🔮💞🌸🔮💞🌸🔮
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
زمهریر قلبم دیگه گرمه و باتو شبیه یه کوره داغه قبل تو پاییز بود ولی بعد چشات پر گل مث باغه 🤩 میدون ...
تـو دلیل لبخندهای مـن هستی
اگر مـن هم دلیل لبخندهای تـو هستم
پس هرگز از خندیدن دست بر ندار