2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29266 بازدید | 4585 پست
مام که پشمیم😑🙄 @نیکی0     من میرم نیکی نو که اومد به بازار کهنه میشه دل ازار من برم ...

اره راستدمبگی بیا دو تایی بریم تعلیق کنین خودمونو

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسودیت شد عززیزدلم؟ میخوای لایکت کنم عمق احساسم بریزه تو کاربریت؟ بپاچم؟ 😅😂😂😂😂😝😝🍂🍂💋💋🍂 ...

اگه وقت داری و بیکاری برو لایک کن 😏😏😏

همین حوری هم الان نزدیک ۱۰۰۰ تا اعلان دارم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگه وقت داری و بیکاری برو لایک کن 😏😏😏 همین حوری هم الان نزدیک ۱۰۰۰ تا اعلان دارم

علاوه بر اونا حسشم ندارم😝😂💋

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

اوخخخخخ جاااااننننن😍😍😍😍😍😍😍💋💋💋💋

زمهریر قلبم دیگه گرمه و باتو شبیه یه کوره داغه قبل تو پاییز بود ولی بعد چشات پر گل مث باغه 🤩

میدونی دوس دارم دیوونگیتو عشق گرمتو غم یخیتو ...نزنه به سرت بذاری بری اخه ببین میشکنم اینجوری بی تو ...💋😘🤳💙😎( پ.ن :جورج کلونی هم کم بیاره ونوس کم نمیاره)🙄🤲😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
ن عزیزم اینجام گلی

فدات برم من بیا دهن اینارو سرویس بهداشتی کنیم بره 😎😂😂😂😘😍💋💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
فدات برم من بیا دهن اینارو سرویس بهداشتی کنیم بره 😎😂😂😂😘😍💋💙

😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮شتتتتتتتتتتت

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

معجزه ای وجود دارد که دوستی نامیده می شود

و در میان دل اقامت دارد

شما نمی دانید که چگونه بوجود می آید و چگونه آغاز می شود

اما شادمانی که برایتان به ارمغان می آورد همیشه موهبتی خاص می بخشد

و شما متوجه می شوید که دوستی ارزشمندترین نعمت خداوند است!

@golbargam 😘

این کاربر فوت شد 🖤
سلام مهربون مرسی تو خوبی ؟🌺🌺🌺🌹🌹🌹💐💐💐⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩🌸🌸

فدا مدات جانا💋💋💋💋😍😍😍😍🌹🌹🌹

جونم مرسی نگین مرسی نیکا جون خوب کار کردی😁🧡😍😂😂💋 لاک کنم پستاتو؟🤪😡😂😂 بریم تو کا ...

عزیزمی❤

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///