2777
2789
عنوان

🌺🌺🌺امام زمان (عج)🌺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 201 پست
ممنون که تو این تاپیک قشنگ منو صدا زدی عزیزم 💓🌷💋🙏

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
من همیشه دعا فرج رو میخوندم اما معنیش رو نمیدونستم چ معنی قشنگی داره خیلی خوشم اومد  ممنون ...

ان شاء الله  مشکلاتت حل میشه  به حق امام زمان💚💚💚💫💫💫

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

السلام علیک یا صاحب الزمان     دوستان گلم به نشانه ی ادب  واحترام دست بر سی ...

🌺🌺🌺🧡🧡🧡

💫رفقا ظهور نزدیک است ...🌅 یه خبرایی هست . رفقا این چیزهایی که می بینیم اتفاقی نیست . چه بسا ما خوش ...

خدا از دهنت بشنوه خیلی خسته ایم دیگه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

@نیکی0  

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
خدا از دهنت بشنوه خیلی خسته ایم دیگه

ان شالله

ان شالله

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

@دخترلاکچری20  

@______negar______  

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

🔹رد می‌کنی شاید پس از زنگ دبستان

🔹طفل کلاس اولی را از خیابان

🔹شاید که دلداری دهی راننده‌ای را

🔹وقتی شکایت می‌کند از راهبندان

🔹می‌آوری تا کوپه کیف مادری را

🔹که ناتوان راهی شده سوی خراسان

🔹شاید صدامان کرده‌ای با نام کوچک

🔹در غربت یک‌ریز شهری نامسلمان

🔹شاید تو را یک صبح‌جمعه دیده باشیم

🔹که چای می‌ریزی برای ندبه‌خوانان

🔹گاهی می‌اندیشم در این سرما کجایی؟

🔹شاید کنار آتش یک مرد چوپان

🔹شاید تو را هر جای دنیا دیده باشیم

🔹در زیر باران...زیر باران... زیر باران...

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
🔹رد می‌کنی شاید پس از زنگ دبستان 🔹طفل کلاس اولی را از خیابان 🔹شاید که دلداری دهی راننده‌ای ر ...

🌺🌺🌺🧡🧡🧡🧡

من بززگترین آرزوم ظهوره 

یعنی میشه یه روزی آقامون بیاد و ببینمش😔

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚