2777
2789
عنوان

🌺🌺🌺امام زمان (عج)🌺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 201 پست

خداوندا فرج آقا امام زمانمان را هر چه زودتر نزدیک کن.به حق آقا امام زمان ریشه کرونا رو از دنیا نابود کن‌همه مریصا رو شفا بده.

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید
خداوندا فرج آقا امام زمانمان را هر چه زودتر نزدیک کن.به حق آقا امام زمان ریشه کرونا رو از دنیا نابود ...

الهی آمین ان شاء الله 🌺🌺🌺❤❤❤

لطفا تگ کن حتی افرادی و ک نمیشناسی 

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

💫رفقا ظهور نزدیک است ...🌅 یه خبرایی هست . رفقا این چیزهایی که می بینیم اتفاقی نیست . چه بسا ما خوش ...

اون خبرا چیه😍

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
قربون مهربونیتون مرسی از تگ التماس دعا🧡🍊🍂

محتاج دعا گل🧡💛💫

دوستات و تگ کن گل💙

این تگ کن من خرابه هر دم فازش گرفتنی تگ میکنه هر دم نگرفتنی نمیکنه

محتاج دعا گل🧡💛💫 دوستات و تگ کن گل💙  این تگ کن من خرابه هر دم فازش گرفتنی تگ میکنه هر دم ن ...

فک میکنم مشکل سایته چون برای منم میاد ولی ابی نمیشه براشون نمیره

سایت فازش گرفته

انشالله حاجت روا شی گلم

🧡🧡🧡💋🍊😍😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

فک میکنم مشکل سایته چون برای منم میاد ولی ابی نمیشه براشون نمیره سایت فازش گرفته انشالله حاجت روا ...

اره فک کنم گل

ان شاء الله توام همینطور فدا مدا💫💫💫🧡🧡🧡🥰🥰🥰

من همیشه دعا فرج رو میخوندم اما معنیش رو نمیدونستم چ معنی قشنگی داره خیلی خوشم اومد 

ممنون که منو صدا زدین من خیلی گره تو زندگیم دارم لطفن برای حاجت روایی منم دعا کن 

اللهم عجل لولیک الفرج😭💔🙏

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
@تنهاترین_74     ب‍یا گلم

ممنون که تو این تاپیک قشنگ منو صدا زدی عزیزم 💓🌷💋🙏

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
اره فک کنم گل ان شاء الله توام همینطور فدا مدا💫💫💫🧡🧡🧡🥰🥰🥰

😍😍😍🍂🍊🌹🌹🧡🌻⚡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜