2777
2789

سوره ی مریم را که باز میکنی

دنیایی سراسر شگفتی میبینی

از دعای حضرت زکریا برای درخواست فرزند در نهایت پیری و نازایی  تا تولد بدون پدر حضرت عیسی  و سخن گفتن در گهواره ی او و ...

اما نکته ی جالب اینجاست

(قَالَ رَبُّكِ هُوَ عَلَيَّ هَيِّنٌ ۖ )

[سورة مريم 21]

(پرودگارت گفت ، این کارها نزد من بسیار آسان است...)

یعنی خداوند شگفت انگیز ترین کارها برای ما  را ، آسان ترین کارها برای خود میداند

و جالب اینجاست این جمله را چندین بار تکرار میکند تا همواره به تو ، اطمینان دهد که:

آنچه تو سخت و دشوار و محال می پنداری

نزد خداوند ابدااااا سختی و دشواری ای ندارد.

به قدرتش اعتماد کن ، بر او توکل کن

بی شک ، او تو را به سر منزل

مقصودت خواهد رساند...

و خدایی که به شدت کافیست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دعا توسل و اینک توکل کن بخدا هرکارش بی حکمت نیست....هراتفاقی هم تو زندگیت میوفته بگو ایا پدرو مادرم ازم راضی بودن؟ ....چون شاید دلگیر باشن ...حتی اگ دلگیرم نیستن برو پیششون محبت و توجه کن ماچشون کن بروز ندن ولی تو دلشون شاد میشن خداهم‌نگات میکنه

متعهد=متاهل به=>B خانوم آقاییم😁❤
سوره ی مریم را که باز میکنی دنیایی سراسر شگفتی میبینی از دعای حضرت زکریا برای درخواست فرزند در نها ...

چه قشنگ 😍😍😍

اجازه کپی هست؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

بیاین یکم فکر کنیم

حرفایی که بهتون میزنم قول بدین فراموش نکنین

1)حرفا اینه که خدا کارشو خیلی خوب بلده روی خدا حساب باز کن یادت باشه این خدا همیشه برای تو وقت داره نه نیاز به نامه داری نه پارتی نه وقت قبلی نه رزرو هرموقع بخوایش جوابتو میده هرموقع بهش متصل شی جوابتو میده و عجب جوابی میده

وعجب وکیلیه خدا

و عجب پارتی هست

و عجب سرمایه گذاری هست

وعجب رفیقیه

وعجب میانبری هست

رو خدا حساب باز کن

خوب خوب گوش کن چی میگم

تو قرار بود با تصادف هزار بار ازبین بری اون ماشین قرار بود از روی منو تو رد شه

قرار بود اون هواپیما هیچوقت نشینه

قرار بود پولاتو ببرن

برات نقشه کشیده بودن قرار بود زیر پاتو خالی کنن

همین خدا نگذاشت

همین خدای تو خدای ادمای بدبخت وبیچاره و فقیر هم هست

همین خدای که تو سالهای سال داری عبادتش میکنی یا گاها ناشکریشو میکنی و بهش میگی چرا من؟؟

همین خدا خدای اون ادمی که نون نداره بخوره هم هست همین خدا که بارها دستتو گرفته خدای اون خانم فاحشه هم هست

همین خدا خدای اونی که پولاشو بردن هم هست

قراربود تو اون بیمارستان بهت جواب رد بدن قرار بود مثل هزاران نفر دیگه سر زایمانت بچت خفه شه قرار بود تو بارداریت بچه ات سقط شه قرار بود بچه دار نشی

قرار بود ابروت بره قرار بود و.....

قرار بود هیچوقت نتونی راه بری قرار بود تو اون اتفاق هیچوقت سالم بیرون نیای 

قراربود از کوه سقوط کنی وبمیری قراربود زیر پاتو خالی کنن قراربود هیچوقت نتونی مدرک بگیری درس بخونی قراربود مسخرت کنن قراربود......

رو قدرت خدا حساب باز کن رو نجات خدا حساب باز کن رو دعا کردنت حساب باز کن رو قدرت خدا خیلی حساب باز کن  خدا بهت فرصت داده تا باهاش حرف بزنی تا عشق تو روی زمین باشه رو قدرت خدا خیلی حساب باز کن 

هیچکدوممون زندگیمون کامل نیس خدا یه چیزایی از بعضیامون گرفته باور کن به صلاحمون بوده

عشق خدا به بندش هزاران برابر بیشتر از عشق مادر به فرزندشه

حالا بگو ببینم تو بد بچتو میخوای؟؟

خدا کارشو خوب بلده خدا کارشو خوب بلده

یادت باشه همین خدایی که تورو خلق کرده دوس داره الگوی نسل ها باشی براش دوس داره لبخندتو ببینه

دوس نداره ناراحتیتو ببینه

برای همینه که بارها بهت میگه نمیخوام عذاب تورو ببینم برای همین بارها بهت میگه ای بده دوس ندارم غم تو رو ببینم دوس ندارم ناراحتیو ببینم نا امیدیتو ببینم برای همین گاه یاس و ناامیدی خیلی زیاده چون در هررر حالی باشی هنوز خدارو داری پس نا امیدی بی معناس 

این خدا خدای عشقه خدای محبته

هرکسی خدارو جور دیگه ای برات ازش نپذیر

خدای ظلم و خدایی که عذابت میده و و.... اینو نپذیر چون اینا خدای ساختگی ذهن ماهاست

خدایی رو بپرست که یکتاس خدایی که اساس موفقیت تو زندگی افراد موفقه

(دارم میگم موفق نه صرفا پولدار وباکلاس . ادم موفق یعنی انسان بودن ادمیت داشتن لذت واقعی از زندگی بردن )

راه باز جاده دراز

انتخابت دست خودته به هرصورت میتونی انتخاب کنی کجا بری کدوم طرف بری اما اینو بدون خدا کارشو خوب بلده خیلی خیلی خوب کارشو بلده

اگه روی خدا حساب باز کنی از جایی که فکر نمیکنی بهت میده از جایی که باورت نمیشه بهت کمک میرسونه

جای که هیچکس نمیتونی نجاتت بده نجاتت میده از جایی که همه نا امیدن بهت امید میده

از جایی که هیچوقت وهیچ گاه نمیتونی خودت با منطقت با عقلت با کمک هزار تا متخصص با روش هایی که خودت و ادما بهت میگن راه چاره پیدا کنی خدا بهت راه و چاره میده

خدا جایی کهبن بسته راهی نیست بهت راه میده و کمکت میکنه

از زمینی ها ببر 

رو قدرت خدا حساب باز کن خیلییی زیاد رو خدا حساب باز کن

رو خدایی حساب باز کن که ورای هر زمینی است 

اینو بدون هرررگز بهت نه نمیگه هررررگز بهت جواب رد نمیده اگرررر هیچ خدای دیگه ای کنار دستش قرار ندی

به این فکر چطور تا الان به اینجا رسیدی

چرا تو بیمار نشدی

چرا تو ابروت نرفته 

چرا بچت بیمار نشده و اگه همه اینا برات اتفاق افتاده بازه بدون هزاررر بلای بیشتر ممکن بود سرت بیادو نیومد 

منطق هیچ گاه نمیتونه به این چراها جواب بده

روی خدا حساب باز کن خدا کارشو خیلی خوب بلده