2777
2789
من خودم چربی رو بیشتر دوس دارم ولی شنیدم آب میشه فلان 

من سال 89 گونه گذاشتم چربی هنوز دارم کمتر شده چون دوتا بارداری داشتم چاق و لاغر شدم. ولی گونه دارم هنوز

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
من سال 89 گونه گذاشتم چربی هنوز دارم کمتر شده چون دوتا بارداری داشتم چاق و لاغر شدم. ولی گونه دارم ه ...

دکترت کی بود؟راضی بودی

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترت کی بود؟راضی بودی

من همزمان جراحی فک کردم. دکتر آقای دکتر عباس کریمی. بهترین جراح فک و صورتی که میشناسم. هم با وجدان هم با شخصیت و مهربون😍❤️

من سال 89 گونه گذاشتم چربی هنوز دارم کمتر شده چون دوتا بارداری داشتم چاق و لاغر شدم. ولی گونه دارم ه ...

چن سی سی خوبه بزنم ؟ جواب بدید

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟
من همزمان جراحی فک کردم. دکتر آقای دکتر عباس کریمی. بهترین جراح فک و صورتی که میشناسم. هم با وجدان ه ...

وای جراحی فک میگن خیلی سخته و پرهزینه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
چن سی سی خوبه بزنم ؟ جواب بدید

من نمیدونم والله من سپردم به خود دکتر چون گونه هام نامتقارن بود و اصلا نداشتم. ایشون از چربی غبغبم زد

وای جراحی فک میگن خیلی سخته و پرهزینه

من سال 89 انجام دادم با ارتودنسی شد 13 تومن. همزمان بابام یه سمند صفر خرید 13. دراین حد گرون😅

از کدوم قسمت بدنت کشید؟درد داشت؟

از غبغب واسه من چون با فک بود و یه جراحی سنگین بود آره خیلی درد کشیدم. ولی دردش واسه گونه هام نبود گونه هام فقط حس سوزش و خارش داشت. 

من سال 89 انجام دادم با ارتودنسی شد 13 تومن. همزمان بابام یه سمند صفر خرید 13. دراین حد گرون😅

😂😂😂