2777
2789

زیاد جالب نیس

تا وقتی متخصص هوشبری هست، نیاز بیمارستان ب کارشناس هوشبریکمتره

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازارکار و فیلدکاری متخصص بیهوشی و کارشناس هوشبری با هم تداخل نداره اتفاقا مکمل همن نه رقیب هم

بله من نمیگم باهم تداخل دارن😐اگه داشتن خب واسه چی دوتاشو گذاشتن تو لیست رشته های دانشگاهی، حالا چه اونکه تخصص پزشکیه، چه اونکه کارشناسیه

من میگم با وجود متخصص، خدماتیکه کارشناس هوشبر ارائه میده محدودتر میشه و بالطبع نیاز بیمارستان کمتر میشه ب هوشبری و استخدامیشون سختتره

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
بله من نمیگم باهم تداخل دارن😐اگه داشتن خب واسه چی دوتاشو گذاشتن تو لیست رشته های دانشگاهی، حالا چه ...

من خودم هوشبری خوندم

کار یکسانی نمیکنن که به هم ربطی داشته باشن بازار کارشون

هر اتاق عمل به یه کارشناس هوشبری نیاز داره که تمام وقت بالای سر بیمار باشه و مونیتورینگ و اقدامات لازم رو انجام بده

ولی متخصص بیهوشی فقط لحظه اول بیهوشی میاد و گاهی سر میزنه ممکنه هم سر نزنه

یه متخصص همزمان ۱۰تا مریض رو کاور میکنه ک

بالای سر هرکدوم یه کارشناس بیهوشی هست

من خودم هوشبری خوندم  کار یکسانی نمیکنن که به هم ربطی داشته باشن بازار کارشون هر اتاق عمل به ...

عزیز دل منم میگم این دوتا کارشون در تداخل هم دیگه نیس ولی طبق چیزیکه میدونم و شنیدم(البته شاید اشتباه شنیده باسم) ب ایشون گفتم بازارکار خوبی نداره همین، بعدا انتخاب رشته کرد رفت خوند پشیمون نشه 

عزیز دل منم میگم این دوتا کارشون در تداخل هم دیگه نیس ولی طبق چیزیکه میدونم و شنیدم(البته شاید اشتبا ...

بازار کارش بستگی به تعداد بیمارستان و اتاق عملای شهرشون داره و طبیعتا نسبت ب پرستاری کمتره

ولی شما تو کامنت اولتون گفتین تا وقتی متخصص بیهوشی هست و...

منم گفتم اینا به هم ارتباط ندارن

بازار کارش بستگی به تعداد بیمارستان و اتاق عملای شهرشون داره و طبیعتا نسبت ب پرستاری کمتره ولی شما ...

بله درست میگید معذرت اونجا اشتب شد😅