2777
2789
عنوان

رابطه عاطفی

150 بازدید | 9 پست

یه مدته ک یه خانم از مجموعه ای ک در آنجا کار میکنم و اصلا با هم از نظر کاری در یک قسمت نیستیم و در تعامل نیستیم بهم ابراز علاقه کرده و میگه ک مثل برادر و خواهر با من درد و دل کنه و با حرف زدن با من اروم میشه و چون من غالبا در محیط کاری سنگین برخورد میکنم و با خانما لوس بازی ندارم ظاهرا این خانم هم جذب این نوع رفتار و منش من شده و حاضر شده ک حرف دلش رو بهم بزنه

از طرفی این خانم متاهل هستش و فقط از باب درد و دل و ظاهرا پرکردن خلا عاطفی ک شاید در زندگی خودش داره با من میخوار بحرفه

به نظرتون چکار کنم و چطور باهاش رفتار کنم ک خدای نکرده دلش نشکنه و ناراحت نشه

من هم جدا شدم

ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلی بهش میگم ک هر حرفی و درد و دلی داری با شوهرت بکن بخدا از اون جور آدمهاش هم نیستم اصلا و این ...

دقیقا مسئله از همون جایی شروع میشه که یکی ناراحتش میکنه و یکی دیگه آروم

بازم میگم نفر سوم یک رابطه نباشید 

با بی محلی بهش بفهمونید ک کارش درست نیست 

Any body can dance 😉😉😉
دقیقا مسئله از همون جایی شروع میشه که یکی ناراحتش میکنه و یکی دیگه آروم بازم میگم نفر سوم یک رابطه ...

اگر با شوهرش در مورد اینکه بیشتر با خانمش وقت بگذرونه و هواشو داشته باشه هم مشکل داره؟با شوهرش رفیق هستم 

اگر با شوهرش در مورد اینکه بیشتر با خانمش وقت بگذرونه و هواشو داشته باشه هم مشکل داره؟با شوهرش رفیق ...

اگر بتونید شوهرش را متقاعد کنید تا حواسش بیشتر به زندگیش باشه بدون شک خیلی بهتره 

Any body can dance 😉😉😉
اگر با شوهرش در مورد اینکه بیشتر با خانمش وقت بگذرونه و هواشو داشته باشه هم مشکل داره؟با شوهرش رفیق ...

یعنی با شوهرش دوستانه صحبت کنم ک هوای خانمش رو بیشتر داشته باشه و بیشتر همو بفهمن

یعنی با شوهرش دوستانه صحبت کنم ک هوای خانمش رو بیشتر داشته باشه و بیشتر همو بفهمن

چطور میشه ک یه خانم بدون اینکه منو بشناسه و فقط از روی ظواهر اینطور بهم اعتماد کرده و مسائل خودش رو با من در میان میزاره؟