2777
2789
عنوان

خدا حافظ

52 بازدید | 8 پست

هیچ وقت اونی نشد ک میخواستم پدرم ولم کرد مادرم خواهرم خسته شدم لباس خونی رگمو زده بودم دست ب دست مردم چرخید دفتر خاطراتم دست ب دست مردم چرخید قرصام دست ب دست مردم چرخید حتی دختر خالم ب من رحم نکرد شماره گوشیمو برداشت داد بابام گفت جلو این ج .ن.د.ه جم کنین افسردگی هاد گرفتم جاریم خواست حالمو عوز گن زد ب قیافم الان دکتر میرم درستم نمیشه مریضم هستم بدنم زخمع قند جلوم پرت میکنن دستم بهش نخوره ی وقتی نگیرن دلمو خوش کردم مجازی گفتم بچتم حدقل منو نمیشناسن ولی اینجا مجازی خسته شدم حتی دوستم مجازی ندارم الکی نی نی سایت میچرخم من با عکسای خودزنی حال خیلیا بهم نی نی سایت حلالم کنید خدانگهدار عزیزم

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی شده من نفهمیدم

بیخیال

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....
چی شده من نفهمیدم

الآنم اینو با اشک نوشتم اره دلم پره برا حلالیت عکسهایی می نی سایت گزاشتم حلال کنید خداحافظ

الآنم اینو با اشک نوشتم اره دلم پره برا حلالیت عکسهایی می نی سایت گزاشتم حلال کنید خداحافظ

عزیزم به خودت عذاب وجدان نده بی خودی، تو شاهکار خلقتی باید خودت باور کنی به حرفهای بقیه توجه نکن هیچ کس نمیتونه نه کسی رو قضاوت کنه نه جای کسی باشه 💙

عزیزم به خودت عذاب وجدان نده بی خودی، تو شاهکار خلقتی باید خودت باور کنی به حرفهای بقیه توجه نکن هیچ ...

نحثم فقط

تو خیلی عالی هستی باور کن تو فقط باید خودتو دوست داشته باشی و باورش کنی دوستم از صمیم قلبم برات طلب ...

من ک برا همیشه از اینترنت میرم الکی خودمو سرگرم کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز