2777
2789
عنوان

تیر کشیدن مقعد

6024 بازدید | 17 پست

بچه ها کسی سابقه تیر کشیدن مقعد در هفته های اول بارداری داره؟ علتش چیه؟، من خیلی میترسم خارج رحمی باشم تروخدا اگر کسی این علائم و داشته راهنماییم کنه(من لک یا خونریزی یا درد شکمی شدید ندارم)، فقط نفخ شدید دارم دسشویی هم میرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ماه های اخر داشتم دلیلشو نمیدونم

من میترسم بارداریم خارج رحمی باشه دارم سکته میکنم اخه اندومتریوز داشتم و حامله شدم..ولی قبل بارداریم عکس رنگی دادم‌گفتن لولاهات مشکلی نداره

عزیرم، بهتره بری یه سونو بدی که از داخل رحمی بودنش مطمئن بشی تا خیالت راحت شه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

۴شنبه میخام برم ‌..بنظرت میتونه خارج رحمی باشه؟

بسلامتی ،،، نه حتما که بخاطر اون نیس، اگر بود دور از جونت به لک بینی می افتادی، ولی بازم احتیاط لازمه. درد کتف و شونه و درد مقعد و لک بینی از علائمشه.. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بسلامتی ،،، نه حتما که بخاطر اون نیس، اگر بود دور از جونت به لک بینی می افتادی، ولی بازم احتیاط لازم ...

ن هیچی ندارم ولی درد مقعدی دارم شاید بخاطر هموروئد باشه اخه قدیما یبار بیرون زده بود ولی خوب شدم

ن هیچی ندارم ولی درد مقعدی دارم شاید بخاطر هموروئد باشه اخه قدیما یبار بیرون زده بود ولی خوب شدم

شاید.. تو بارداری همه جور درد میاد سراغ آدم ، ان شاءالله بارداری خوبی رو پشت سر بذاری

ممنونم واسم دعا کنین تروخدا

محتاجم به دعا عزیزم..

حتما اگر قابل باشم عزیزم