2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

65 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

راستش من خیلی دلم میخواد ناخنامو بکارم یا کاور و لمینیت کنم..به دو دلیل..اول اینکه ناخونام خیلی شکنندس و واقعت ازار دهندس..دلیل دوم هم خب به خاطر زیبایی

اما مامانم اصلا اجازه نمیده...میگه نمیشه باهاش غسل و وضو انجام داد...تو خیابون که راه میری اکثر خانوما ناخوناشون یا کاشته یا کاور و لمینیت یا ژلیش..یعنی همه اونا هیچ کدومشون نه نماز میخونن نه غسل میکنن؟منظورم از این سوال این بود که قطعا بعضیاشونم به نماز و غسل اهمیت میدن ولی کاشت ناخن هم انجام میدن

میشه اگر کسی اطلاعی راجع به قبول بودن وضو و غسل با ناخن کاشت داره بگه

یا کسایی هم که به این موارد اهمیت میدن ولی کاشت هم دارن بیان بگن چیکار میکنن

ممنون

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ناخنام کاشته ولی غسلم میکنم مهم نیت آدمه

اون که بله نیت مهمه...شما غسل همینجوری معمولی انجام میدی؟..اخه بعضیا میگن جبیره باید غسل و وضو بگیری که مامانم اینم قبول نداره

راستش دنبال یه دلیلم که مامانم قانع بشه واسه همین پرسیدم

وگرنه خودم خیلی مشکلی ندارم 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
اون که بله نیت مهمه...شما غسل همینجوری معمولی انجام میدی؟..اخه بعضیا میگن جبیره باید غسل و وضو بگیری ...

نه جبیره و اینا سر در نمیارم همینجوری معمولی میگیرم 

فلسفه غسل پاک شدن از آلودگی هستش و منظور اینه که یه شستشویی انجام بشه دیگه اون یه کم ناخن هیچ تاثیری نداره به نظرم

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
نه جبیره و اینا سر در نمیارم همینجوری معمولی میگیرم  فلسفه غسل پاک شدن از آلودگی هستش و منظور ...

وای اره منم همینو میگم ولی قبول نمیکنه متاسفانه🤦‍♀️

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792