hhhsf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 4426 عنوان هفته ۲۲ بارداری 211 بازدید | 6 پست دوستان من چند روزی میشه زیر شکمم و کمرم درد میکنه میگیره ول میکنه طبیعیه ♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜 1399/09/10 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 اره طبیعیه منم اینجور بودم حتی فکر کردم زایمان زودرس دارم میکنم رفتم بیمارستان گفت چیزی نیست پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
تیتیسان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4537 من ک از اول بارداری کلا درد داشتم دیگه آخرا مویِ سرمم درد میکرد حالا ب هرکی میگفتم میگفت طبیعیه دیگه حالم بد میشد ازاین جمله تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
hhhsf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 4426 اره طبیعیه منم اینجور بودم حتی فکر کردم زایمان زودرس دارم میکنم رفتم بیمارستان گفت چیزی نیست&n ... هیچ آمپول و قرصی استفاده نکردین ♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 هیچ آمپول و قرصی استفاده نکردین بهم سرم زد دکتر که توش دوسه تا امپول خالی کرد خوب شدم خدارو شکر پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
hhhsf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 4426 بهم سرم زد دکتر که توش دوسه تا امپول خالی کرد خوب شدم خدارو شکر دکترم برا من قرص آمپول داده میترسم استفاده کنم ♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 دکترم برا من قرص آمپول داده میترسم استفاده کنم چرا میترسی استفاده کن برا من شیاف هم داد که من استفاده نکردم پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین