2821
2789
عنوان

کار

48 بازدید | 4 پست

سلام به همه با توجه به اخرین تایپیکی که ثبت کردم و دوستان زیادی پیگیر شدن امروز تصمیم گرفتم تو سایتی که تقریبا دو سه روزی هست توش مشغولم بیام توضیحی راجبش بدم هنوز برداشت نزدم ولی شواهد و نظرات و گروه های مربوطه بهشو چک کردم کاملا واقعی بود ببینین عزیزان من این سایت اسمش getlike هست تو این سایت شما به عنوان مجری باید تسک ها و یا وظیفه هایی که براتون قرار دادن رو انجام بدین مثل لایک و مشترک شدن تو شبکه های مجازی اینستاگرام، ویکی، تلگرام  از این قبیل کار....

توجه کنین برای کار در این سایت باید ک حساب فیک اینستا بسازین و 12 تا عکس از شخصی در نظر گرفتین بزارین تو صفحه و عمومی باشه و توی بیو یه معرفی جزئی هم بدین؛ در برنامه ویکی هم همینکارو باید انجام بدین. این هم لینک برای ثبت نام:

https://getlike.io/?ref=385546

جیب پرپول براتون ارزو می کنم؛ الان براتون عکس صفحه ی خودمو میزارم میزران پول جم شده که امروز تازه طی نیم ساعت وقت گذاشتن زدم را ببینین

و اینکه دوستان در این زمینه کمکم کنین میخوام تایپیک زیاد دیده شه چکار باید کنم؟

من عضو شدم

ولی نمیدونم چطوری باید درامد زایی کرد

چون فقط یه قسمت داره که مثلا سفارش لایک یا فالور برای پیجم بدم 

اونجایی که خودم باید لایک کنم که درامد داشته باشه کجاست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2824
2823
2791
2779
2792