2821
2789
عنوان

خودخواهیه؟

109 بازدید | 21 پست

بچه ها پارسال مادرشوهرم زنگ زد برادرشوهرم و یلدا دعوت کنیم خونمون. تقریبا اینجا کسی و غیر ما نداره به جز دوستاش... یلدا هم تولدشه... منم پارسال چند ماه فقط پنجشنبه جمعه ها میرفتم خونمون بقیش پیش پدرومادرم بودم واسه درسم... اصلا انتظارشو نداشتم چون قرار بود یه مراسمی مثلا برا خودمون بگیریم... براش کیک تولد درست کردم بهش کادو دادیم باهم بودیم اونم زنگ زد تصویری به خانوادش همه چیم تعریف کرد و خلاصه 

حالا امسال دیگه دلم میخواد خودمون باشیم البته به شرطی که شوهرم ماموریت نره... چی کار کنم انتظار نداشته باشن! اینم بگم شوهرم تولد داداشش کادو میده ولی داداشش موقع تولد شوهرم میگه پول نقد ندارم... میپیچونه... فقطم 1 سال اختلاف سنی دارن.. شوهرم خودش فرستادمش سرکار و هواشو داره 

میدونم قضیه خیلی پیچیده ای نیس و فکر نکنید مهم ترین دغدغه زندگیمه😅فقط مشورت میخدام

ممنونم🙏❤️

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

نمی دونم

نه خود خواهی نیست

حق طبیعته

چند سالته؟

همسر و برادر شوهرتون چند ساله شونه؟

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعوت نكن ،،،مادرشوهرتم زنگ زد بگو خونه دختر خاله پسر عموم دعوتيم      زياد هم توضيح نده ك انگار مقصري     عزيزم دنيا داره ب اخراش ميرسه در اين يكسال ده سالي ك مونده فقط و فقط كارايي بكن رو ك دوس داري       توضيح هم نده !!!!هرچي بيشتر توضيح بدي بيشتر بدهكار ميشي ،،،،

بنظرم اگ مادرشوهرت دوباره خاست بگو امسال پیش پدرومادر خودتی

معلوم نیست امسال کجا باشم 

فقط نمیخوام انتظار داشته باشه شاید بشه منو شوهرم باهم باشیم اونم میفهمه بعد حرف بارمون کنه حوصله ندارم

دعوت نكن ،،،مادرشوهرتم زنگ زد بگو خونه دختر خاله پسر عموم دعوتيم      زياد هم توضيح ن ...

آخه ما هم از مادرم اینا و فامیلای خودمون دوریم هم از مادرشوهرم و فامیلای شوهرم... کسی و اینجا غیر دوستای شوهرم نداریم 

انعطاف پذیر باش بذار بیاد اونم تنهاست سر قضیه ی هدیه ی تولد و اینا هم شاید واقعا وضعش جوری نیس که ...

اگه بگن مخالفت نمیکنم مادرشم نگه خودش میگه بگیم بیاد ولی خب یه شبه تو کل سال تا حالا باهم یلدا نداشتیم 

بقیه یلداهام به بهانه تولد برادرش خونه پدرشوهرم بودیم... تاحالا نه یلدا خونه خودم بودم نه خونه پدرم

[QUOTE=166538360]آخه ما هم از مادرم اینا و فامیلای خودمون دوریم هم از مادرشوهرم و فامیلای شوهرم... کسی و اینجا غیر دو ...[/QUOTE]

خونه دوستاي شوهريد     اصن توضيح نده    تازه اونم اگه مادرشوهر زنگ زد بگو      وگرنه توضيحي نده     كسي نبايد طلبي داشته باشه

من 23 شوهرم 31 برادرش 30 

خوب شما همگی بالغ این

فک نکنم بخای به کسی چیزی بگی

خودشون باید بفهمن

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!
اگه بگن مخالفت نمیکنم مادرشم نگه خودش میگه بگیم بیاد ولی خب یه شبه تو کل سال تا حالا باهم یلدا نداشت ...

ببین معلومه شوهرت برادرشو خیلی دوست داره 

الان تو مخالفت کنی احتمالش هست نسبت بهت سرد بشه ها

سال بعد آروم و نرم از چند ماه قبل بهش بگو و راضیش کن ولی الان یهو بگی فکر نکنم جالب باشه 

یه شب ارزش نداره که خانواده ی شوهرتو با خودت بد کنی

[QUOTE= 166538360 ]آخه ما هم از مادرم اینا و فامیلای خودمون دوریم هم از مادرشوهرم و فامیلای شوهرم... ...

شوهرم به حرف مادرشه تو این زمینه ها

مثلا بعد مدت ها یه کوه بریم نزدیک خونمون میگه به فلانی یعنی برادرش می‌گفتیم میومد 

چون میدونه مامانش گله میکنه بفهمه

ببین معلومه شوهرت برادرشو خیلی دوست داره  الان تو مخالفت کنی احتمالش هست نسبت بهت سرد بشه ها ...

یه آدم گوشت تلخیه که نگم... مثل بچه هاست 

مثلا داییشون خیلی خونگرم و خوش اخلاقه... یعنی اگه اون بود خودم پیشقدم میشدم برا دعوتش ولی داداشش و فقط باید تحمل کرد

ببین معلومه شوهرت برادرشو خیلی دوست داره  الان تو مخالفت کنی احتمالش هست نسبت بهت سرد بشه ها ...

خیلی نسبت بهشون حساسیت داره ولی خب دلیل نمیشه هر چی اونا گفتن باشه منم دل دارم