2821
2789
عزیزم شما از کرم استفاده کردی؟خواهرشوهرت از کجا گرقته که برگشت نداشته ممنون میشم بگی بهم

بله عزیزم من استفاده کردم عالیه برا خیلیاهم گرفدم

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد قطعش برگشت نداره عزیزم؟

اگ خواستین براتون میفرستم..چون من خودم نماینده پخش شدم سفارش زیاد میگیرم هرکی بره با  برا بقیه هم خواسته چون واقعا کرممون اصله

عزیزم همون کرمه که کاسش قرمز رنگه؟ شما چه مدت و چه جوری استفاده کردین ؟

اره عزیزم‌ ولی فیک زیاد شده من الان حدودا دوماهه استفاده میکنم عالیه هرکی میبینه میگه چیکردی پوستتو

اره عزیزم‌ ولی فیک زیاد شده من الان حدودا دوماهه استفاده میکنم عالیه هرکی میبینه میگه چیکردی پوستتو

آخه من دوستم یه مدت استفاده میکرد پوستش عالی شد ولی یکی دوماه بعد قطعش دوباره برگشت 

💑=👧👧🧒
آخه من دوستم یه مدت استفاده میکرد پوستش عالی شد ولی یکی دوماه بعد قطعش دوباره برگشت 

کرمشو یهو قطع کرد

یه کرمشو کامل استفاده کرده بود 

عزیزم وقتی یه کرمو استفاده میکنی باید یه کرمم برای تثبیت موندگاری استفاده کنی نباید شوک بدی به پوستت یه کرمم باید هفته ای سه بار تا دوهفته بعد اون هفته ای دوبار تا دوهفته و بعد اون هفته ای یکبار تا دوهفته وبعد اون ماهی یکبار تا کرم تموم بشه

من حدود یک هفتس میزنم صورتم تغییر کرده و سفید شده اما بنظرم اگه قطعش کنم بازم برگرده 

سلام.بعداز قطع کرم پوستتون مثل قبل شد یانع؟

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید