2777
2789
دوتا .١٢ سالشه.رفتم بگیرم فامیلاشون ریختم سرمون منصرفم کردن

یه نصیحت جوری زندگی کن که حداقل روزای ناخوشت جبران شه شاید بگی الان این مجرده متوجه نیست من تو چه وضعیتی هستم و خام و بی تجربه اس حق داری ولی میخوام بگم عمرتو واسه کسی که برات ارزش قائل نیست تلف نکن 20سال دیگه نمیگه دستت درد نکنه که جوونیت رو به پام ریختی امیدوارم تصمیم درستی بگیری تو زندگیت بچه اتم بزرگه اونقدری سنش میرسه که هر کدومتونو خواست انتخاب کنه تو لیاقت ارامش عشق و احترام رو داری ولی در وهله اول باید خودت به خودت اینا رو هدیه بدی❤💗

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه نصیحت جوری زندگی کن که حداقل روزای ناخوشت جبران شه شاید بگی الان این مجرده متوجه نیست من تو چه وض ...

مرسی خیلی عزیزی.ازماکه گذشت من یه بچه ٣ساله هم دارم.اماشماتا قوی نشدی ودیگه اینکه باکسی که نمیشناسین حتا ممکنه فامیلت باشه اما ازذاتش خبر نداری ازدواج نکن ومرحله بعد پدر ومادر طرف روخوب آنالیز کن چون هربچه ای  درنهایت رفتارایی مثل والدینش داره