2777
2789
عنوان

دردودل

86 بازدید | 13 پست

برادرشوهرم  بهم سلام نمیکنه وجواب سلاممم نمیده تازه به زنشم یاد داده به من بی محلی کنه وهردوتاشونم چون خیلییی حسودن منو بلاک کردن ...جای من بودین چ میکردین

منم سلام نمی دادم، وبلاکشون میکردم

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤

ب کتفم میگرفتم

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر

والا

راحتی

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بهتر

شماهم رفتار متقابل داشته باش

حالا جاری و برادرشوهر من تو چشممون حسادت میکنن

حرفهای زهردار میزنن

ولی بازهم میان سمت ما!!!

بقیه هم میگن تو دلشون چیزی نیست

ولی اینبار قسم خوردم به قیمت نیستی زندگیم تموم شه، مجبور شم با همه بجنگم! قطع ارتباط شم، اینارو حذفشون کنم

بی محلی کن، عموی من با زنش از حسادت هرچی فحش که لیاقت خودش و زنش بود به مامانم دادن ما بی محلی کردیم هنوز دارن میسوزن. وقتی به یکی بی محلی کنی و ناراحت نشی طرف بیشتر میسوزه

وقتی میبینیشون ومجبوری بری خونش چکا میکردی

اولا ک وقتی اینجوری مبکنن اصلا خونشون نمیرفتم دوما اگر ببینمشون بهشون سلام میدم و ابن نشونه شخصیت خودمه :)

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
اولا ک وقتی اینجوری مبکنن اصلا خونشون نمیرفتم دوما اگر ببینمشون بهشون سلام میدم و ابن نشونه شخصیت خو ...

من تودنیای واقعی باچه روشهایی بلاکشون کنم مخصوصا جاری مو

من تودنیای واقعی باچه روشهایی بلاکشون کنم مخصوصا جاری مو

بلاک نکن 

بی محلی کن مثل خودشون و اصلا برات مهم نباشه 

ابنجوری تا فیهاخالدونشون میسوزه😁

یعنی توروی شما یا پشت سر?

عموم اینا پیش مادربزرگم میشینن،مامانم رفته بود به مادربزرگم سر بزنه اونجا عمو و زنش دوتایی هرچی فحش بود به مامانم دادن مامانمم با گریه اومد خونه ولی دیگه رابطمونو باهاشون قطع کردیم و بی محلی کردیم دارن میسوزن