2821
2789

فقط سرای مرتضوی پر روتختیه😐

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قیمتاشم از بقیه جاها تلقی پایین تره...حدود ۱۰۰/۲۰۰تومن.البته تو دو نفره ها

سمت ازادشهرم فک کنم یبار شنیدم یکی گف روتختیا خوشگل دارن اما مطمئن نیستم

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
ا کجا هست؟ 

نزدیک حرمه.خیلی مشهورو واضحه حتما دیدیش.یه پاساژ رو بازه ورودیش شبیه دروازه اس🙄نمیدونم چجوری بت ادرس بدم دیگه

اره اطلسم یکی درمیون داره.اما بازار امیر(یا همون بازار بلور)چند تا بیشتر نداره ارزششو نداره اونهمه راه بری بخاطر دو سه تا مغازه.همی اطلس خوبه و مرتضوی

یه پیج فروش انلاینم هس خیلی معروفهarzanchi

روتختیا اینم ببین دوست خواهرم ازینجا سفارش داده بوده راضی بوده اما خودم هنوز سفارش ندادم

2824
2823
2791
2779
2792