2777
2789

گلوم درد میکنه یمدته، خوبم نمیشم. حالا فک کنم بچه و شوهرمم گلودرد دارن

چه گیری افتادیم. همشم تو خونه بودم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

منم یکم گلو درد دارم ترسیدم یه بچه ۴ماهه دارم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم یکم گلو درد دارم ترسیدم یه بچه ۴ماهه دارم

دخترم از صبح هی گریه میکنه و بهانه گیره میگم کجات درد میکنه میگه گلوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کسی از تو خونتون نمیرفت بیرون؟  اصلا؟  خب حتما یکی رفته بیرون خوب رعایت نکرده ویروس ...

شوهرم که میره، ولی اول من گلودرد گرفتم، اون نگرفته بود

منم الان چند روز گلو درد دارم.فعلا از همسرم وبچم دوری می کنم.ودمنوش روزی دوبار می خورم.سیر وعسل هم شب به شب می خورم.منم نمی دونم سرما خوردگی یا کرونا.منم والا چند ماه هیچ جا نمی رم.

دخترم از صبح هی گریه میکنه و بهانه گیره میگم کجات درد میکنه میگه گلوم

فقطط گلو درد نمیتونه کرونا باشه بچرو ببر بعدازظهر دکتر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم الان چند روز گلو درد دارم.فعلا از همسرم وبچم دوری می کنم.ودمنوش روزی دوبار می خورم.سیر وعسل هم ش ...

سیر و عسل چجوری میخوری؟ 

من 2هفتع ای هست گلودرد دارم هرکاریم کردم خوب نشده

فقطط گلو درد نمیتونه کرونا باشه بچرو ببر بعدازظهر دکتر

والا میترسم اصلا برم بیرون، چه برسه به دکتر وداروخونه

همش ک کرونا نیس الان فصل انفولانزا و سرماخوردگی هم هست ....گلودرد خالی ک نشون نمیده چیه ....حتما اب نمک قرقره کنید و ی بخار اب جوش بدین هرچی باشه ضعیف میشه اگه هم سرماخوردگی باشه ک خوب میشه کلا

سیر و عسل چجوری میخوری؟  من 2هفتع ای هست گلودرد دارم هرکاریم کردم خوب نشده

سیر خورد  کن وبهش یک قاشق چایخوری اضافه کن بعد شبها قبل خواب بخور وسیر در دهانت بجو.تت یک ساعت اب هم نخور رویش.

سیر خورد  کن وبهش یک قاشق چایخوری اضافه کن بعد شبها قبل خواب بخور وسیر در دهانت بجو.تت یک ساعت ...

آها مرسی

همش ک کرونا نیس الان فصل انفولانزا و سرماخوردگی هم هست ....گلودرد خالی ک نشون نمیده چیه ....حتما اب ...

آخه میگفتن امسال اصلا سرماخوردگی نیست هرچی باشه کروناس

2790
2778
2791
2779
2792