2777
2789
عنوان

بی‌بی چک ‌و‌‌نظم پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حاله رو ندیدم 

قبل موعد چرا تست زدی؟ 

انشالله ک بارداری قرص اینا اصن مصرف نکن 

صبور باش اگ پریود نشدی اول تست بزن بعد برو از بده

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿

😔😔😔خدایا منم ببخش بنده ناشکرتم😔😔😔

یکی با هزار  تا دوا درمون بچه دار میشه منی ک الان پسرم یکسالش نشده باز باردارم چی بگم 😢ببخش منو خدایا 

خیلی ناراحتم ازاین ک ناشکری کردم ولی از وقتی صدای قلبشو شنیدم از خودم بدم امد ک چرا ناشکری کردم اون طفل چ گناهی کرده و خیلی خوشحالم ک قراره ی همبازی گیر پسرم بیاد دعا کنین دختر باشه 

برای همه ی منتظرا دعا میکنم ک هرچ‌زودتر دامنشون سبز بشه💖💖💖

من حاله رو ندیدم  قبل موعد چرا تست زدی؟  انشالله ک بارداری قرص اینا اصن مصرف نکن  ...

ممنونم که جواب دادین گلم.بی بی زدم چون بشدت سردرد داشتم و با مسکن هم فقط یکساعت اروم میشدم و ترشحاتم زیاد بود. و کمردرد هم به دردام اضافه شده بود وکنجکاو شدم.از موعدم فعلا یکروز گذشته و‌هنوز بی بی نزدم.

😔😔😔خدایا منم ببخش بنده ناشکرتم😔😔😔 یکی با هزار  تا دوا درمون بچه دار میشه منی ک الان پسرم ...

ممنون برای دعای قشنگتون....انشالله به سلامتی ودل‌ِ شاد نی نی گلت به دنیا بیاد و ماهم دامنمون سبزشه❤️

ما از حکمت خدا بی خبریم...

من خودم یازده سال انتظار کشیدم تا به عشق زندگیم  رسیدم و ده ماهه که ازدواج کردم  و‌الان میفهمم که‌ اونهمه سختی و فاصله بی حکمت نبوده و اینروزا خیلی برام قشنگتر شدن و هر لحظه شکرگذارم..ولی واقعا دیگه تحمل سختی وانتظار کشیدن واسه نی نی رو‌ندارم.

ممنون برای دعای قشنگتون....انشالله به سلامتی ودل‌ِ شاد نی نی گلت به دنیا بیاد و ماهم دامنمون سبزشه❤️ ...

دقیقا 💖

هیچ‌کار خدا بی حکمت نیس شاید من اگ‌سه سال دیگه  میخاستم خدا بهم‌نمیداد 

شغل همسرمم جوریه ک هرچ سنش بالاتر بره اعصابش خورد میشه هر روز سر و کله سر و کله اوف خسته شدیم

😔😔😔خدایا منم ببخش بنده ناشکرتم😔😔😔 یکی با هزار  تا دوا درمون بچه دار میشه منی ک الان پسرم ...

میش جنسیت جنینت معلوم شد ب منم بگ چون شیر ب شیر میشن میخام بدونم

ممنونم که جواب دادین گلم.بی بی زدم چون بشدت سردرد داشتم و با مسکن هم فقط یکساعت اروم میشدم و ترشحاتم ...

من کمرم نبض میزد قبل بی بی چک ب دلم افتاد حامله ام

وسط کمرت نبض نمیزنه؟ 

انشالله ک حامله باشی از ته قلبم میخام از خدا

ببخشید متوجه  نشدم!!!! یعنی چی؟

مگ شما ی پسر کوچولو نداری؟ الانم مگ حامله نیستی؟

من دیدم اکثر اونایی ک بچشون بااین تفاوت سنی بدنیا میان هم جنس میشن، دوس دارم بدونم جنسیت بچه شماهم چی میش واس اون گفتم

شوهرمم میگ پشت سرهم بیاریم حالا ب شوخی ی جدیشو نمیدونم ولی من میگم ن😂😂حالا بزار اولی بیاد

من کمرم نبض میزد قبل بی بی چک ب دلم افتاد حامله ام وسط کمرت نبض نمیزنه؟  انشالله ک حامله باشی ...

نه گلم. گودی کمرم درد بدی داره و باتوجه به سونو وازمایشات اخیرم‌میدونم هیچ مشکل وعفونتی ندارم . پریود نشدم و فکرم خیلی درگیره ... 

ممنونم از نظرت.امیدوارم نی نی گلت ، به شادی وسلامت بیاد تو بغلت🌹🦋

مگ شما ی پسر کوچولو نداری؟ الانم مگ حامله نیستی؟ من دیدم اکثر اونایی ک بچشون بااین تفاوت سنی بدنیا ...

من ب پسرم دع ماهگی بخاطر رفلاکسش شیرخشک دادم وقتی از سینم زده شد فوری باردار بودم وقتی شیرخودمو میخورد جلوگیریم نداشتیم ولی باردار نمیشدم تا ده ماهگی ک ی دفعه  شد

جدی میگی😥😥😶من دوس دارم دختر باشه

پشت سرهم باشه درسته اذیت میشه طرف ولی بعدها راحته میشه من برام شاید یکم سخت باشه ولی اگ‌س سال دیگه میخاستم خیلی اذیت میشم الان باهم بزرگ میشن س سال دیگه راحتم 

من ب پسرم دع ماهگی بخاطر رفلاکسش شیرخشک دادم وقتی از سینم زده شد فوری باردار بودم وقتی شیرخودمو میخو ...

خدا جفتشم واست حفظ کنه حالاها میتونی بهش شیربدی

نمیخام استرس بدم بهت میخام ببینم واس شماهم اینجوری میش کنجکاو شدم 

اره منم ب اینش فک میکنم خیلی خوبه بیشتر بخاطر سنم قبول نمیکنم سنم خیلی کمه واس دوتا بچه داشتن

وگرنه منم دختردار دارم میشم دوس دارم انشالله بعدی هم پسر باش، فرقی نمیکنه ها ولی میخام از جفتش داشته باشم میفهمم شما چی میگ