2777
2789
عنوان

بی‌بی چک ‌و‌‌نظم پریود

246 بازدید | 45 پست

سلام خانومای مهربون.

من قبلا تمام چکاپ های قبل بارداری و سونو های لازم رو‌انجام دادم والهی شکر مشکلی نبوده...سیکلم24 تا ۲۸ روزه و کاملا منظمه . دیروز موعدم‌ بود ولی تا الان خبری از پریودی نیست...در صورتی که ماه گذشته برای اولین بار چهار روز زودتر پریود شدم .

چند روزه فقط گودی کمرم بشدت درد میکنه و ترشح دارم .تقریبا یکهفته هم سردرد ممتد داشتم که با مُسکن هم ادامه داشت.. روزای قبل بی بی چک زدم واونقدر هاله کمرنگ و‌محو بود که من وهمسرم به زور میدیدیم‌و‌ من گفتم‌حتما خط کنترل خودشه ...سردرگمم ونمیدونم آیا نیاز  هست آزمایش بدم یا صبوری کنم ؟ یا اصلا میشه به بی بی چک خیلی محو  استناد کرد؟ 

این عکس بی بی هاله دار منه که دو روز قبل موعده...

https://s17.picofile.com/file/8415818892/1AB16D87_CCB4_486C_BE0E_08C011A0F40B.jpeg

ممنونم که‌حوصله کردین❤️💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صبر کن از پری یک هفته ای بگزره تا تو زوقت نزنه ان شاءالله که بارداری منم بی بیم هاله داشت ۴روز ...

اوخی... ای جانم...انشالله به زودی یه نی نی سالم و ناز بیاد‌ توی زندگیت ❤️🙏🏻 من تا الان هیچوقت سابقه بی بی هاله دار نداشتم و یکم دلم خوش شد. چشم.میذارم یکهفته بگذره🥰

برای تو باز خوب مشخص یه کمرنگ. برای من c هم کمرنگ بود

یعنی میشه؟ خیلی منتظریم و دلمون نی نی میخواد 🥺❤️ممنونم🙏🏻عزیزم با همون بی بی چک خط c کمرنگ‌متوجه شدین باردارین؟