2777
2789

🙄

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ملت خیلی نترس شدن بخدا من میخواستم ی خالی بردارم چند ماه طول کشید تا برم 

منم چند ساله دلم میخواد بینیمو عمل کنم مینرسم بعد حالا که مصمم شدم برم عمل و انحراف هم بیشترین دلیلشه که میخوام برم پول ندارم 

اونوقت اینا 

نمیدونم ما زندگی میکنیم یا اینا 

منم چند ساله دلم میخواد بینیمو عمل کنم مینرسم بعد حالا که مصمم شدم برم عمل و انحراف هم بیشترین دلیلش ...

منم خودم هیج وقت به عمل دماغ فکر نمیکردم ولی بس که عمل دماغ زیاد شده احساس میکنم قیافه ی ماها که عمل نکردیم انگشت شمار شده و انگار از ی قبیله دیگه اومدیم برا همین تو فکر عمل افتادم ولی خیلی میترسم و به قولا پولشم ندارم

تازه داره روز به روز متدا جدید تر و به روز تر میشه  دیگه فکر نکنم زنی ببینی که پیر بشه   ...

ببین  دقت کردی هر چقدر هم که صورتاشون صاف و صوف کنن صورتشون جوون نمیشه و به نظرم قشنگی پیری هم به طبیعی بودنشه 

ببین  دقت کردی هر چقدر هم که صورتاشون صاف و صوف کنن صورتشون جوون نمیشه و به نظرم قشنگی پیری هم ...

چرا بابا

والا ما دوتا داریم زن پولدار تو فامیل 

دیگه دارن داماد و عروس میارن 

اینقدر به خوداشون رسیدن که اصلا ببینیشون فکر نمیکنی بچه داشته باشن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز