2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته

383 بازدید | 41 پست

سلام من ۵ماهه باردار از ماه دوم بارداری شوهرم خیلی بد شده بود بی توجهی میکرد یکسره بیرون بود تا این که دیشب گوشیشو برداشتم چک کنم دیدم یه پی ام توی واتساپ داره باز گردم یه استیکر تعجب بود منم یک استیکر فرستادم و نمیدونین چیا دیدم یه خانوم فاحشه بود ک شروع کرد به حرفای تحریک کننده انگار با شوهر من دوست بودن به شماره زنگ زدم گفت ک نمیدونسته زن داره و عذرخواهی کرد و گفت فقط یک هفته باهاش چت کردمو تموم شوهرمم گریه و زاری و چاخان میکنه منو ک ببخشمش .موندم چکار گنم بین احساس و عقلم

فقط طلاق من نمیدونم چرا تو چنین زندگی میمونین

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط طلاق من نمیدونم چرا تو چنین زندگی میمونین

اخه من باردارم الان بابامم تازگی فوت کرده چه جوری باز برای مامان داستان درست کنم بعدم دیشب گفتم گفت طلاق نمیدم 

اخه من باردارم الان بابامم تازگی فوت کرده چه جوری باز برای مامان داستان درست کنم بعدم دیشب گفتم گفت ...

به درک طلاق نده منکه به همچین مردایی رندگی نمیکنم. 

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
شاید کوتاهیی کردی تودوره بارداری مردا چ بخوایم  چ نخوایم عشق رابطه جنسین باید بهشون برسی چ بارد ...

من چند بار گفتم خودش قبول نکرد اخه خودش میترسه یه کاری بشه بچه،من چقد خودمو گوچیک کنم وقتی خودش نمیاد

آخه تو بارداری هم ول نمیکنن بابا بچه از اسمون ک نیومده بچه خوده کثافطشونه

من باشم طلاق ولی شرایط شمارو نمیدونم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
حالا من حس میکنم شوهرم بهم خیانتومیکنه اما سرد نیست باهام رابطشم هرشبه باهام یعنی من اشتباه میکنم؟

اره اولین چیزی ک شک درست میکنه بی توجهی به همسره