2789
عنوان

گوش درد نوزاد

1055 بازدید | 10 پست

پسرم شش ماهشه دوتا متخصص بردم اولی آزیترو ۱۰۰ داد فرقی نکرد یه متخصص دیگه آموکسی سیلین ۴۰۰ داد گوشش عفونت داره چکارکنم خوب شه آخه بچه شش ماهه این آنتی بیوتیک خیلی قویه دلم میسوزه پماد ویکس هم موقتیه هنوز به خاطر درد گوشش واکسنش هم نزدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا تو واکسن زدن یک روز هم اینور و اونور نکن خطرسازه

بچه رو هم پیش متخصص کودکان ببر

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
هردو دارو خوبن و مثر، شاید دوره درمان و کامل نکردی؟ التهاب داره ممکنه پرده گوشش پاره شه، به حرف دکتر ...

آموکسی سیلین ۴۰۰ به نظرت خیلی قوی نیست واسه بچه ها ۱۲ساعت ۴سی سی

شاید خیلیا نظز منفی بدن ولی  من بهترین نتجیه ها رو گرفتم از دود عنبرنسا  .. عنبرنسا رو  بسوزون نزدیک گوش بچه ات بگیر فوت کن که دودش بره  تو گوشش معجزه میکنه  در طول روز سه چهار بار انجام بده

اگه دیدی خوب نشده مشکلش گوشش پیش متخصص گوش و حلق و بینی ببر اونا تشخیصشون بهتره...

بعد اینکه از حموم میاریش بیرون حتما گوشاشو با سشوار خشک کن ولی فاصله سشوار ۳۰ سانت باشه بچه دورازجون نسوزه ....قبل حموم کردنشم با روغم زیتون یه ذره گوششو چرب کن اب نره داخلش...ان شاالله خوب میشه ...من دخترم خیلی عفونت میکرد چن بار براش عنبر نسا دود کردم بهتر شده ....

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤

خب متخصصشو عوض کن، من دخترم هروقت گوش درد میشد با آزیترو ۱۰۰ خوب میشد ولی ۵ روز بهش میدادم، شما درمانو کامل نکردید، اگه به دکترش مطمئن نیستی عوضش کن، اینجا مجازیه بیان بگن فلان دارو رو بده خطرناکه شما نباید گوش کنی بعدشم به وزن بچه بستگی داره مقدار دارویی. 

خب متخصصشو عوض کن، من دخترم هروقت گوش درد میشد با آزیترو ۱۰۰ خوب میشد ولی ۵ روز بهش میدادم، شما درما ...

آهان ممنونم عزیزم نه سرخود هیچی نمیدم چون میترسم وزنش ۸۵۰۰ آره درمان آزیترو رو کامل نکردم گفتم زیاد بهش دارو ندم

گلم تو ی شیشه عنبر نسا دود کن ی دستمال بگیر بالای شیشه دودش خورد بزار رو گوش بچه عنبر نسارا خوبه 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن