2777
2789
آره با تب نوین شما مطمعنی سنتی درمان داره واسش؟ البته نوشیدن زیاد مایعات کمک میکنه ک آب بدنتون زیا ...

بله درسته که درمانش طولانیه برای بعضی ها شیش ماه طول میکشه برای بعضی ها یک سال 

ولی با طب سنتی کامل درمان میشه

از طریق خوردن منضج و بعدش مسهل و حجامت 

گلاب به روتون بعد خوردن منضج مدفوع سیاه دفع میشه

ن دوست عزیز من دقیقا دارم درمورد سودا صحبت میکنم وگرنه صفرا براحتی درمان میشه

سودای اصلی سرد و خشکه که بعضی اوقات هم از بلغم غلیظ هم میاد

اون گرم و خشکی که شما میگی یعنی صفرا غلیظ که بهش سودا هم میگن

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما طب سنتی خوندی؟  یا تجربه غلبه سودا داری؟

بله چند بار که دیروز با اینایی که گفتم درمان کردم

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

آب که میگن برای یبوست خوبه فقط آب جوشه که زیادش خوبه برای مصارفتون هم از آب. از قبل جوشیده استفاده کنید که بهترین آب تصفیه شدس

بله درسته که درمانش طولانیه برای بعضی ها شیش ماه طول میکشه برای بعضی ها یک سال  ولی با طب سنتی ...

البته من با چیزایی ک شما فرمددین آشنایی ندارم مطالبیم ک عرض کردم خدمتتون چون مطالعه داشتم درموردش بعدشم یکی از دوستام درگیرش بود

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
البته من با چیزایی ک شما فرمددین آشنایی ندارم مطالبیم ک عرض کردم خدمتتون چون مطالعه داشتم درموردش بع ...

درسته

ولی غلبه خلط ها فقط با طب سنتی درمان میشن

طب نوین تشخیص نمیده مشکل دقیق از کجاست

آب که میگن برای یبوست خوبه فقط آب جوشه که زیادش خوبه برای مصارفتون هم از آب. از قبل جوشیده استفاده ک ...

ببینید دوست عزیز آب خودش بتنهایی درمانگر خیلی از بیماریهاست و در این موردم کمکزیادی ب شخص میکنه

ولیدر موردسودا آب و  هوای خشک کمک ب بدتر شدن بیماری میکنه...

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
من پیش دکتر سنتی رفتم حل شد خداروشکر. نگو چیا داد چون هرکسی با بقیه فرق داره... باید تست بدی دقیق مع ...

نه نمیپرسم چیا داد 

چون ماشالا همه داروهاشو حفظم

فقط چن مدت طول کشید درمان بشید

آب که میگن برای یبوست خوبه فقط آب جوشه که زیادش خوبه برای مصارفتون هم از آب. از قبل جوشیده استفاده ک ...

دوست عزیز شما میدونید دلیل خلط پشت گلو چیه؟؟؟

چند ماهه که دارم خوب نمیشه هر چی گرمی میخورم و اب نمک قرقره میکنم دلیلش سوداس؟