2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

122 بازدید | 10 پست

سلام دوستان اگر کسی سوالی درباره بارداری پوچ داره بپرسه تا جایی که بتونم کمک میکنم و لطفا اگر کسی تجربه ای داره بنویسه که بقیه هم استفاده کنن ممنونم ❤

من بتام روز ۴ هفته و ۶ روز ۵۰۰۰ بود و سونو ساک و کیسه زردش و دید گفت هنوز براتشکیلش زوده ولی از اولش لکه بینی دارم تا الان که با شیافم خوب نمیشه ی نفر گفت جفتت پایینه نظر شما چیه تو شکمم انگار ب سمت پایین میکشن

سلام گلم من دو ماه پیش برای بار اول ای یو ای کردم که باردار شدم 14 روز بعد ای یو ای بی بی چکم مثبت شد ولی آزمایشم منفی دو روز بعد بتام شد 60 دو روز بعدش هم شد 460 همون روز افتادم به لکه بینی که با شیاف قطع شد ولی بعد یک هفته که خیلی مراقب بودم استراحت مطلق خونریزی شدید کردم طوری که لخته دفع میکردم البته بدون هیچ درد فرداش رفتم سونو گفت چیزی نمی بینم آزمایش بتا دادم شد 1980 خونریزیم قطع شد دوباره 3 روز دیگه بتام شد 570 فهمیدیم که سقط کردم سوال من اینه آیا من باردار بودم اگه باردار بودم با این بتای بالا چرا موقع سقط درد نداشتم آیا بارداریم پوچ یا شیمیایی بوده کسی به سوال من جواب نداد حتی دکترم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم من دو ماه پیش برای بار اول ای یو ای کردم که باردار شدم 14 روز بعد ای یو ای بی بی چکم مثبت ش ...

عزیزم به احتمال زیاد بارداری شما بارداری پوچ بوده چون مال منم دقیقا همینطور بود ولی من شیافت میزدم ولی بازم لک قهوه ای داشتم به محض اینکه شیافت قطع کردم افتادم به خونریزی و خود به خود سقط شد دردمم مثل درد پریودی بود و درد شدیدی نداشتم 

عزیزم به احتمال زیاد بارداری شما بارداری پوچ بوده چون مال منم دقیقا همینطور بود ولی من شیافت میزدم و ...

بارداری پوچ به خاطر تخمک ضعیفه یا اسپرم ضعیف 

من بتام روز ۴ هفته و ۶ روز ۵۰۰۰ بود و سونو ساک و کیسه زردش و دید گفت هنوز براتشکیلش زوده ولی از اولش ...

عزیزم  اصلا نگران نباش به احتمال زیاد که پوچ نیست چون شما خیلی زود رفتی واسه تشکیل قلب اصلا نگران نباش به امید خدا که صدای قلب نازنینشو میشنوی و همینجا بهمون خبر میدی

عزیزم امکان داره یا مال تخمک ضعیف باشه یا اسپرم ضعیف و اینکه یا مال تخمدان پلی کیستیک باشه 

من تنبلی تخمدان شدید دارم یعنی امکان داره بازم باردار بشم؟؟؟