2777
2789
عنوان

اين چه مدلشه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 54 پست
دست بزن دور چشمت و روی ابروهات فشار بده ببین درد داره؟

اره درد داره

حتي حوله داغ ميكنم ميذارم رو چشمام تير ميكشه بعدش ازوم ميشه

سرمو كج ميكنم انگار گوشم سنكينه

ممكنه عفونت باشه ولي تب نكنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره درد داره حتي حوله داغ ميكنم ميذارم رو چشمام تير ميكشه بعدش ازوم ميشه سرمو كج ميكنم انگار گوشم ...

سینوزیته گلم من چندین ساله درگیرشم مرتب پیشونیتو ببند موهاتو بعد حموم حتما خشک کن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اره درد داره حتي حوله داغ ميكنم ميذارم رو چشمام تير ميكشه بعدش ازوم ميشه سرمو كج ميكنم انگار گوشم ...

عزیزم من چند هفته پیش عین تو شدم اینکارایی که گفتمو کردم البته بجز زرد چوبه سیر هم گذاشتم رو لثم ولی خیلی سوخت و افت زد اما هرروز دردش کمتر شد و دیگه نرفتم دکتر

برای سینوزیت چیکار کردی من امشب داغونم 

عزیزم رفتم دکترسرم شستشوی بینی(همون اب جوشیده ی سردونمک خودمون)بهم داد..بایدبابینی نفس میکشیدم بالا..پاف بینی هم داد..قطره گوشم بهم داد..خیلی بهترشدم..اماالان که نمیتونی بری دکتراگه کیسه اب گرم داری اب گرم کن بذارروصورتت..اگه نداری کیسه فریزربرداراب گرم روبه داغ بریزتوش دوباره بذارتوی یکی دیگه کیسه ودرشونوببندهی بذارروصورتت..بخدامث اب رواتیشه

ميشه توضيح بدي چطوريه من باردارم اخه جايي هم نرفتم

لثه ها سیاه میشن رنگشون تیره میشه دندون درد میگیری بعد دندونات میوفتن انشالله ماله تو کرونا نباشه عشقم بیرون نرو زیاد خدا نگهداره خودتو کوچولوت باشه 

اره سینوزیتتم فعلا خفیفه الان آویشن یا بابونه خونه داری اگه داری پاشو بخور بده هر شب بعد سرو صورتتو با پارچه ببند باد نخوره یکم نرم بشه سینوسات آروم میشه با سرم نمکیم میتونی بینیتو شستشو بدی عفونت نرم بشه بیاد پایین 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزم رفتم دکترسرم شستشوی بینی(همون اب جوشیده ی سردونمک خودمون)بهم داد..بایدبابینی نفس میکشیدم بالا. ...

الان کیسه نمک گذاشتم نمک بهتره روغن سیاه دانه هم ریختم اخ سوختم چشت روز بد نبین ولی کلی خلط و مخاط بینی خونی زد بیرون 

ببین نمک بریز تو جوراب کفت نخی تمییز بزار رو بخاری یا ماکروفر گرم بشه بزار روی پیشونیت من الان یکم بهتر شدم الان رو پیشونیمه😂

روزی سه بار مسواک و ابکشی با اب ولرم  بعد هر وعده غذا نخ دندان با ملایمت  روزی دوبار بخص ...

الان اب نمك غرغره كردم يعني تو دهنم چرخوندم 

غرغره با اب ملايم

الانم سيرگذاشتم روي لثه هام

بعدم مسواك بزنم

انشالله كه امشب راحت بخوابم