2777
2789
عنوان

سوره محمد

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخصید جایی گفته بودین به تعداد ماه های زندگیمون چندتا سوره رو بخونیم حاجت روا میشیم....ب ...

سلام. نه عزیزم زمان خاصی برا خوندنش نیست. برا ازدواج موفقه. محاسبه کن چند تا باید بخونی و شروع کن. میتونی از دیگرانم کمک بگیری. 

سلام. نه عزیزم زمان خاصی برا خوندنش نیست. برا ازدواج موفقه. محاسبه کن چند تا باید بخونی و شروع کن. م ...

عه من توی یه تاپیک قدیمی دیدم اینجام هست🤭

خیلی ممنونم التماس دعای فراوون❤️🥺

سلامسلام عزیز. دل 

انشالله عیدت مبارک باشه و سال بسیار عالی داشته باشی 

یه سوال ضروری ازت داشتم عزیز 

تو یه تایپک دیدم به کسی برای ازدواج توصیه کردین که به تعداد ماه های عمرش سوره یاسین فتح و نصر بخونه. 

یه سوال برام پیش اومد . آیا باید یس و فتح و نصر رو هر روز با هم بخونیم؟ منظورم اینه که مثلا اگه قراره دویست تا بخونیم از هر کدوم . اول سوره یس رو تموم کنم بعد فتح رو بخونم 200تاشو بعد مثلا تموم که شد 200تا نصر بخونم یا میشه مخلوط بخونم هر سه تا رو تا وقتی که از هر کدوم 200تا تموم بشه ؟

خیلی ممنون میشم پیاممو دیدین جواب بدین لطفا . 

سوال بعد این تعداد ماه ها حتما باید دقیق باشه چون مثلا وسط سال بدنیا اومدیم اگه مثلا رند حساب کنیم بر طبق سال تولد اشکال نداره ؟ چون الان هم 1400تازه روزهای اولشه ؟

مثلا اگه دقیق حساب نتوانستیم بکنیم ؟

بعد اگه حین ختم اگه هنوز مجرد باشیم و چند ماه بگذره باید ماه های جدید هم حساب کنیم یا همون ماه های قبل که حساب کردیم برای شروع ختم کافیه ؟

عزیز دل اگه به این سه سوالم وقت بذاری و پآیه بدین خیلی ممنون میشم انشالله به هر چی میخواین برسین.به حق امام زمان علیه السلام . 

امیدوارم سوالاتم واضح باشه 

سلامسلام عزیز. دل  انشالله عیدت مبارک باشه و سال بسیار عالی داشته باشی  یه سوال ضروری از ...

سلام عزیزم سال نوی شما هم مبارک منم امیدوارم سال بسیار خوبی پیش رو داشته باشی😘😍عزیزم هیچ ترتیب خاصی برا خوندن سوره ها وجود نداره و هرطور راحتی میتونی بخونی شون و کمک هم بگیری. باید دقیق ماههای عمرتو حساب کنی و طبق اونا سوره ها رو بخونی و هر ماهی که بگذره و مجرد باشی باید ادامه بدی تا انشاا... جواب بگیری به زودی😘😘🙏

سلام عزیزم سال نوی شما هم مبارک منم امیدوارم سال بسیار خوبی پیش رو داشته باشی😘😍عزیزم هیچ ترتیب خاص ...

الهی خیر ببینی در حقم خواهری کردی عزیز دل که وقت گذاشتین و جواب دادین. انشالله حاجت روا بشین تو همین سال 1400. هر خواسته ای دارین. 

سلام استارتر عزیز .با توجه به تاپیکاتون اومدم خواهش کنم برا شفای مریضم(ب اسم فاطمه) دعا کنید حتی شده ...

عزیزمی چشم حتما براشون حمد شفا میخونم انشاا... با خبر سلامتیشون شادم کنی😘🙏