سلام دوستان.14 تا سوره محمد هست برای حل مشکل یه نفر. میشه لطف کنین کمک کنین؟ اسمتونم بگین تا تو ختم قرآنی که میخوام بگیرم برای حاجت رواییتون دعا کنم😘🙏😍فرصتش تا 23 آذره
یه سوال دارم اینهمه تعداد بالا سوره محمد ورمیداری دلیل خاصی داره ؟! برای حاجت روایی مجربه؟! آخه تاپیکاتو دیدم به تعداد خیلی زیاد سوره هارو ختم میکنی معمولا همه چهل تا یا چهل روز ختم میکنن ولی شما صدتا دویستا هم توی ختماتون هستش این تعداد. علتی داره؟!
برای گره گشایی توی کار و ازدواج ختم خاصی بلد نیستی من بخونم ؟!
برای ازدواج اینو بخون
عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یاسین، فتح و نصرو بخون.هر کس این کارو کرده جواب گرفته😊لازم نیست همشو خودت بخونی و میتونی از دیگرانم کمک بگیری.. مثلا شما 20 سالته... 12 ماه ضربدر 20 سال میشه 240 بار به علاوه هر ماهی که بگذره و مجرد باشی... امیدوارم توضیحم قابل فهم باشه و به زودی زود خبر ازدواج و خوشبختیتو 😘😍
سلام عزیزم اگر یادتون باشه تاپیک صلوات هاتون خیلی شرکت کردم ،خواستم بهتون اطلاع بدم من ۱۰روز یکی از حاجت های مهم گرفتم ،قبلا گفته بهتون اطلاع بدم اگر ب یادداشته باشید
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
سلام عزیزم اگر یادتون باشه تاپیک صلوات هاتون خیلی شرکت کردم ،خواستم بهتون اطلاع بدم من ۱۰روز یکی از ...
سلام. وااای عزیز دلم مگه میشه یادم بره😀😘😘یه دنیا بهم لطف و محبت داشتی و همیشه به یادت بودم و اون ختم قرآنم گرفتم و کلی برات دعا کردم😍😍❤️❤️خیلی خوشحال شدم که خبر حاجت رواییتو بهم دادی😙😙💕💕امیدوارم به زودی تمام حاجتات برآورده به خیر بشن و بازم بیای خبر خوشحالیو بهم بدی😘😘🙏🙏💕
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی