بچه ها شما تا حالا وسواس فکری داشتید؟ چی بوده علائمتون؟تونستید کنار بذارید؟ چطوری؟
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
نه دارم دیوونه میشم دوماهه شدت گرفته اصلا نمیشه ته این افکار نقطه گذاشتو تمومش کرد همش تو سرت میچرخه میوفتی تو یه چرخه و مدام تکرار میشه به خدا خسته شدم دیگه
نه دارم دیوونه میشم دوماهه شدت گرفته اصلا نمیشه ته این افکار نقطه گذاشتو تمومش کرد همش تو سرت میچرخه ...
خوب عزیزم تو چ وسواسی داری؟منظورم اینه درمورد چیه؟
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.