سلام مامانای عزیزم امکان داره بچه3ساله پیش فعال باشه پسرم خیلی شلوغه یه جا نمیشینه اصلا حرف گوش نمیده بازیگوشه ۱۰ دیقه یه کارتون نگاه میکنه سریع میگه عوض کنید 🙁🙁من خیلی خسته شدم از دستش بعضی وقتا سرش داد میزنم
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
دختر من کلا نمیشینه.همیشه ایستاده هست.اگه هم بشینه انکار میخ داره پشتش هر ثانیه تکون میخوره.خیلی هم شیطون هست و ب شدن باهوش.منم اویل میگفتم بیش فعاله الان نمیدونم واقعا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین بچه برادر شوهرم بیش فعاله الان 8سالشه حدود شش سالگی تونست حرف بزنه خیلی خیلی خیلی انرژی داشت وحشی بازی در میورد نه شیطنتا محکم در میکوبید وسایل پرت میکرد و... شیطنت زیاد با بیش فعالی فرق داره
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
ببین بچه برادر شوهرم بیش فعاله الان 8سالشه حدود شش سالگی تونست حرف بزنه خیلی خیلی خیلی انرژی داشت وح ...
بچه بیش فعال نمیتونه عواقب عمل خودشو پیش بینی کنه،معمولا عکس العمل رو نمیتونه پیشبینی کنه،اکثرا همراه با adhd یا عدم توجه و تمرکز همراهه،اما درجه بندی داره همونم
ببین بچه برادر شوهرم بیش فعاله الان 8سالشه حدود شش سالگی تونست حرف بزنه خیلی خیلی خیلی انرژی داشت وح ...
مثل پسر منه پنج سالس حرف نمیزنه ولی منظورو میرسونه خیلی امیدوار شدم گفتی شش سالگی شروع کرد حرف زدن اونم جیغ و داد زیاد داشت میشه یکم در مورد رفتاراش بگی
مثل پسر منه پنج سالس حرف نمیزنه ولی منظورو میرسونه خیلی امیدوار شدم گفتی شش سالگی شروع کرد حرف زدن ا ...
از بچه های دیگه بیشتر تو عالم خودش بود حرف میزدی باهاش رو خودش نمیگذاشت گاهی مسخره هم میکرد موقع شادی زیادی خوشحال میشد موقع ناراحتی زیادی ناراحت موقع ترس هم وحشت میکرد یعنی بروز احساساتش خیلی زیاد بودالان خیلی بهتر شده حرف میزنه مدرسه میره وحشی بازی در نمیاره... البته دکتر کلاسای مخصوص هم یه مدت بردنش... یه دوره هم ریتالین خورد که خیلی عوارض داشت خیلی
دقیقا همه اینا که میگی انگار پسر منه پسر منم کلاس میره و خیلی درکشو برده بالا ریتالینم یبار دکتر برا ...
آره بچه تو این سن بخاطر ریتالین پادرد گرفته بود... نگران نباش ان شاء الله زودتر حرف میزنه ودرمان میشه... فقط این بچه ها خیلیحساسن ونیاز به توجه دارن
شیطنت زیاد تو بچه های سن پایین تر اکثر مواقع طبیعیه و جای نگرانی نداره مخصوصا پسر بچه ها ولی پیشنهاد میکنم با یه روانپزشک مشورت کنی تا خیالت راحت تر باشه، پیشنهاد من برای پیشفعالی دکتر علیرضا جباریـه به ما خیلی کمک کرد روش درمانشون