2777
2789

آره، خواهرم عکس گرفت گفت دردش شبیه درد پریودیه یه کم بیشتر

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم دکتر برام نوشته میترسم انجام بدم اما از چند نفر پرسیدم میگن اگر چسبندگی نداشته باشی درد نداره&nb ...

نبابا من رفتم کل در سی ثانیه هم نیست

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

من از ترس دردش از کرمانشاه رفتم قم با بیهوشی انجام دادم از بس همه میگفتن درد داره تهران و قم با بیهوشی انجام میدم خیلیم عالیه

مرسی خداجونم بابت هدیه ای که سه سال انتظارشو کشیدم   
مسکن اشکالی نداره قبل عکس؟

نه عزیزم

من یه  شیاف دیکلو مقعدی گذاشتم

ولی اینکه خودت رو شل وریلکس بگیری موقع عکس هم کمک میکنه درد رو تجربه نکنی 

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
نه عزیزم من یه  شیاف دیکلو مقعدی گذاشتم ولی اینکه خودت رو شل وریلکس بگیری موقع عکس هم کمک میک ...

چقدر زمان میبره؟؟؟میشع از اول تا آخرشو تعریف کنی کلا

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂