2777
2789
عنوان

لوندی و دلبری

1209 بازدید | 41 پست

بچه ها حوصله م سر رفته بود گفتم راجع به این موضوع صحبت کنیم

بیاین بگین لوند ترین زنی که دیدین کی بوده و مثلا چه طوری بوده که اینطوری به نظر میومده

مثلا رفتارش یا حالا هرچی

که خب توی جمع همه حواسشون بهش باشه و کلا دلبر باشه دیگه

از این چیزا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بزارید پست اول 

بگم خودم 😬😬😬

منطق نی نی سایتی ها تو این جور تاپیک ها فقط خودشون هس

مثلا شما تاپیک بزن شما خوشکل ترین یا جاری و و خواهر شوهر 

بی شک تا صفحه 70 

همه این پست ها میزارن خودم 🤐🥴🥴🥴🙈🙈

خدایا شکرت 🙏🏻

ندیدم😐💔

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
دلبرم دلبر خانه خرابم کرد @hastiiiim     @ژیناگلمن     @بلوچ2   &n ...

خخخخخ

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
دلبرم دلبر خانه خرابم کرد @hastiiiim     @ژیناگلمن     @بلوچ2   &n ...

عا جانا 

منو جم کنین دارم شافل میرم😂🤪

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh