2821
2789
عنوان

99/9/9 چه اتفاقایی براتون افتاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 138 پست

کل روز ۹.۹.۹۹ رو دنبال خونه بودم و پیدا نشد خسته شدم دیگ دعام کنید لطفا

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
ن استفاده نمیکردیم فقط من توش ی کمد لباس داشتم ک اونم به فنا رفت😅

اشکال نداره فدای سرت

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۹۹.۹.۹ و امضای من

عزیزم من منظور امضات رو متوجه نشدم میشه واضح‌تر بگی؟

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
یه نوع گله عزیزم😁

اهاا مبارک باشه عزیزم

کل روز ۹.۹.۹۹ رو دنبال خونه بودم و پیدا نشد خسته شدم دیگ دعام کنید لطفا

عزیزم خدا بزرگه خونه پیدا میشه دیر یا زود 

غصه خوردن نداره که

مهمترین دستاوردم این بود ک ۹ ۹ ۹۹ ساعت ۹ مامور گاز من  از خواب بیدار کرد😐 رفتم درو باز کردم😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

شوهرم کار پیدا کرد خداروشکر 

مبارککک

هیچی استراحت مطلق و فکر نموندن نینیم واسم

عزیزم به چیزای خوب فکر کن

انرژی مثبت بده به خودت

تو به هرچی فکر کنی برات پیش میاد

نی نیت تنهات نمیذاره

ممنون عزیزم دعا کن این ماه مامان بشم

انشالله عزیزم

هرچی خدا برات صلاح میدونه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792