2777
2789
عنوان

شوهر نامرد...

508 بازدید | 31 پست

جمعه دعوا کردیم خیلی بد کرد بهم و ناراحتم کرد و تحقیرم کرد البته منم پریود بودم و عصبی شدم...

حالا من مریضم و خوابیدم ۲روزه و اون برای خودش بهترین غذارو درست میکنه و تنها میخوره و منو تحویل نگرفت بااینک مریضم‌..  بوی غذاش دلمو اب کرد خیلی نامرده...اینهمه براش غذا پختم حالا اینجوری😓😭💔

واقعا متاسفم واس همچی مردای خودخواهی😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بار زیر غذاشو زیاد کن بسوزه و پاشو برا خودت غذای خوب درست کن

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

اینبار ک برای خودش غذا درست کرد نمکدون و خالی کن تو قابلمش تا حالش جا بیاد

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

حالت خوب میشه واسش یه غذای مشتی درست کن بگو شاید تو یاد گرفتی به همسرت اهمیت ندی اما تو تربیت و شخصیت خاتواده من این تیس که ادم به همسرش بی احترامی کنه تف سربالاس بلدش تو دلت کلی فحش بده به خودش و ننشو بابش کثافتو 😃

بزن تو چشمش اینکار زشتش رو. پاشو برای خودت یه چیز خوشمزه درست کن بخور تا بسوزه😁

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

خب از همین کار هاش میشه شناختش تو هم دیگه مثل قبلنا تحویلش نگیر

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته